Με το μυαλό στην Μακάμπι o Aστέρας

Με το μυαλό στην Μακάμπι o Aστέρας

Αύγουστος 19, 2014 - 16:05
0 σχόλια

Με το μυαλό όλων να είναι στον αγώνα της Πέμπτης (21.15) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο, συμπληρώνοντάς το με πολύ δουλειά στις στημένες φάσεις.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης είναι ότι ο Τάσος Τσοκάνης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και συμμετείχε χωρίς πρόβλημα, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδειξαν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη και ακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή όλο το πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Πάρα έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ο Τορμένα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του σε συνδυασμό με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ο Κοσίσκι έκανε θεραπεία και τέλος ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μακάμπι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.