Με μεγάλη επιτυχία τα «Θεοδωράκεια 2015» (photos)

Με μεγάλη επιτυχία τα «Θεοδωράκεια 2015» (photos)

Μάιος 11, 2015 - 08:57
0 σχόλια

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» και τις αξίες του Αρκαδικού Ιδεώδους, 125 αθλητές από την Αθήνα, την Μεσσηνία, την Τρίπολη και πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας έτρεξαν στην διαδρομή Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο, μήκους 24,3 χιλ. προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή  Μίκη Θεοδωράκη.

Ο  λαϊκός αγώνας δρόμου «Θεοδωράκεια 2015» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον  Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), τον Δήμο Γορτυνίας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την υποστήριξη πλήθους εθελοντών, μαθητών των σχολείων της Βυτίνας, Βαλτεσινίκου και Δημητσάνας καθώς και μελών τοπικών συλλόγων.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10.30 π.μ. στη Ζάτουνα και ακολουθώντας την διαδρομή Δημητσάνα-Καρκαλού-Καμπέας-Σανατόριο Μάνας, όλοι οι αθλητές τερμάτισαν στην πλατεία του Βαλτεσινίκου όπου το μεσημέρι έγινε η απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών.

Οι δρομείς παράλληλα με τον αγώνα, απόλαυσαν το πανέμορφο και ανοιξιάτικο αρκαδικό τοπίο με τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες. Η πρόσκαιρη ψιχάλα δεν επηρέασε καθόλου την διεξαγωγή του αγώνα.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Παύλος Διακουμάκος, Ελένη Μπερτσάτου, Κώστας Παναγούλιας.

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) εκφράζουν  τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

Γραφείο τύπου

Δείτε και βίντεο ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.