Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ε3 κάτω των 14 ετών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ε3 κάτω των 14 ετών

Μάιος 26, 2018 - 15:23
0 σχόλια

Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις μας την Τετάρτη 23/5/18.

Πρόκειται για το Ενωσιακό τουρνουά Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 12/5/18 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς να έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 13/5/18.Λόγω βροχής, διεκόπησαν οι τελικοί και των 2 κατηγοριών, όπου τελικώς ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 23/5/18.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν αθλητές των αγωνιστικών μας τμημάτων!Στην κατηγορία των κοριτσιών αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καλτεζιώτη Ελένη, Μπούζου Ελεάννα και Μητροπούλου Νανά και για τα αγόρια ο Γκουντάνης Βασίλης.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Λαμπροπούλου Σήλια (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), τη δεύτερη θέση η Στράτη Γεωργιάννα (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλήτριες Ασένοβα και Παπακωνσταντίνου (ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ).

Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κόλλιας Σταύρος (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ), τη δεύτερη θέση ο Τούντας (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλητές Τζωρτζάτος και Κυριακόπουλος (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ).

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "TRIPOLIS OPEN 2018" στις εγκαταστάσεις μας από 15 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα τουρνουά που έγινε λατρεία!!

Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.