Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Η εκκλησία και το θαύμα του 1821» στην Τρίπολη (pics,vid)

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Η εκκλησία και το θαύμα του 1821» στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 17, 2018 - 23:27
2 σχόλια

Με την ευκαιρία της  ξεχωριστής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και στο πλαίσιο της Εθνικής  Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, και το Λύκειον Ελληνίδων Τριπόλεως πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση« Η εκκλησία και το θαύμα του 1821»

  Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου από θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση που περιελάμβανε χορούς και τραγούδια από τις χορευτικές ομάδες, του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών και του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης.

Την ομιλία της εκδήλωση έκανε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ Χρυσόστομος που ανέπτυξε το θέμα  « Η εκκλησία και το θαύμα του 1821»

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκδήλωση «Η εκκλησία και το θαύμα του 1821»


2 Σχόλια

Ήμουν παρών στην εκδήλωση και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην κυρία, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση. Η καθαρότητα της χροιάς της φωνής της, το ύφος της ομιλίας και το περιεχόμενο αυτής, με ενθουσίασε και δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από άλλους παρουσιαστές πολύ μεγαλύτερων, σε έκταση και ενδιαφέρον, εκδηλώσεων.

Συγχαρητήρια στο Λυκειο των Ελληνίδων για την μοναδική εκδήλωση που παρουσίασαν στην πόλη μας!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.