Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το τουρνουά Βeach Volley, South Cup, 22-24 Ιουλίου στο Παράλιο Άστρος

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το τουρνουά Βeach Volley, South Cup, 22-24 Ιουλίου στο Παράλιο Άστρος

Ιούλιος 25, 2011 - 14:12

Χθές ήταν η τελευταία μέρα του τουρνουά στο Παράλιο Άστρος με τους τελικούς   των ανδρών και των γυναικών. Πολλοί θεατές δήλωσαν παρόντες  στους αγώνες που διήρκεσαν τρεις μέρες.  Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από το θέαμα και  το καλά οργανωμένο σόου, με τη συμμετοχή dj, μικρών παιδιών και τη παρουσίαση διάφορων χάπενινγκς.

Για την ιστορία να πούμε πως μετά από δύο συγκλονιστικούς τελικούς σε άνδρες και γυναίκες οι Θωμάς Καπίρης – Χάρης Παπαδόπουλος και Αναστασία Παυλοπούλου – Γεωργία Χαλεπάκη αναδείχτηκαν πρωταθλητές επικρατώντας των Ηλία Κλώνου – Στάθη Μαύρου (2-1) και Μαρίας Γεωργοπούλου Εμμανουέλας Οικονομοπούλου (2-0)

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μανόλης . Σκαντζός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δ. Λαλουδάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Μαντάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θ. Μακρής, έκαναν τις απονομές στο τέλος.

Χαρακτηριστικό ήταν οι επευφημίες που δέχθηκε η μικρή  Εμμανουέλλα  Οικονομοπούλου από τους θεατές. Η καταγωγή  της είναι από τον Αγιάννη Κυνουρίας και είναι γεννημένη το 1997. Πολλές φορές ακούστηκε το όνομά της από το μικρόφωνο και οι θεατές ξεσπούσαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Η δημοτική αρχή, σκέφτεται την  οργάνωση ενός ακόμα αγώνα για ερασιτέχνες, στις 22 Αυγούστου.

 

Video: 

youtube://v/QqKIM5AvkOw