Mε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το ASTROMAN στο Παράλιο Άστρος (photos+video)

Mε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το ASTROMAN στο Παράλιο Άστρος (photos+video)

Μάιος 23, 2011 - 00:03

Mε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος, σήμερα, Κυριακή 22/5, το ASTROMAN στο Παράλιο Αστρος. 130 αθλητές από δέκα χώρες συμμετείχαν σε ένα επίπονο αγώνισμα (μοναδικό σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη), που ξεκίνησε στις 08.00 με 1900 μ κολύμπι, 90 χλμ ποδήλατο και 21,1 χλμ τρέξιμο. Από νωρίς, δεκάδες θεατές, φίλοι και συγγενείς ενθάρρυναν τις προσπάθειες των υπεραθλητών με τον πρώτο να τερματίζει λίγο πριν τις 13.00 Σε τέτοιους αγώνες, πάντως, ως νίκη χαρακτηρίζεται και η απλή συμμετοχή και ο τερματισμός, αφού όλοι οι αθλητές έφθασαν στα όριά τους με μεγαλύτερο αντίπαλο τον ίδιο τους τον εαυτό.

Πολλά συγχαρητήρια και από εμάς στον… τοπικό πρωταθλητή, Βαγγέλη Λαμπίρη, από το Παράλιο Αστρος, που αγωνίζεται σε πολλές μεγάλες αποστάσεις και δεν θα μπορούσε να λείψει και φέτος από αυτό το πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στον τόπο μας, ξεπερώντας μάλιστα τον ευατό του κατεβάζοντας 30′ την περισνή του επίδοση (6.36′.00»).
Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, το κολύμπι ήταν λίγο… μεγαλύτερο, αφού από τον αέρα, χθες βράδυ, μετακινήθηκαν οι σημαδούρες που είχαν τοποθετηθεί με αποτέλεσμα η διαδρομή, από 1.900 μέτρα, να γίνει 2.250!
Πρώτος αναδείχτηκε ο περσινός νικητής Δ. Κασσίμης (4.45′.40»), δεύτερος ο Κ. Παπανικολάου (4.55′.90») και τρίτος ο ολλανδός Χάινπ Ντέκερ (5.00.23»). Πρώτη γυναίκα αναδείχτηκε η Μαρία Καμιζάκη (6.26′.50»).
Τις απονομές στους τρεις πρώτους νικητές και στις επί μέρους κατηγορίες έκαναν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μανώλης Σκαντζός, οι αντιδήμαρχοι κκ. Δ. Γκαύρος και Π. Μαντάς, ο π/σ κ. Δ. Λαλουδάκης, ο δ/σ κ. Θ. Μακρής (ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο χώρο των αγώνων), και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίου Αστρους κ. Κ. Κοράλης. Επίσης, σε όλους όσους τερμάτισαν δόθηκαν διπλώματα και μετάλλια καθώς και αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ: http://astrosnews.gr/?p=14812

www.astrosnews.gr

Video: 

youtube://v/vfh-bHy9EK8