«Με το μαχαίρι στα δόντια» σε κορυφή και ουρά οι ομάδες της Α' Αρκαδίας

«Με το μαχαίρι στα δόντια» σε κορυφή και ουρά οι ομάδες της Α' Αρκαδίας

Μάρτιος 29, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε και όλα είναι ανοιχτά τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τις ομάδες να βρίσκονται με το μαχαίρι στα δόντια.

Ξεκινώντας από την κορυφή η ΑΕΚ Τρίπολης μετά την απώλεια του Κυπέλλου Αρκαδίας από το Λεωνίδιο θέλει να παραμείνει μέχρι και το τέλος στην κορυφή κόβοντας πρώτη το νήμα, φθάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι η 21η αγωνιστική με την ΑΕΚ Τρίπολης να έχει ρεπό και το Λεωνίδιο επικίνδυνη έξοδο στο Λεβίδι με τον Ορχομενό έχοντας επίσης να διαχειριστεί κούραση από τον τελικό αλλά και τα συναισθήματα χαράς από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σχετικά με τις μάχες της ουράς είναι χωρίς ανάσα αφού όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Στην Τρίπολη ο Μαντινειακός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα που βρίσκονται μαζί ισόβαθμοι πάνω από τις Βρασιές, με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να φιλοξενεί στο γειτονικό ντέρμπι τον Ερμή Μελιγούς και τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να υποδέχεται το Κορακοβούνι που επίσης είναι ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ένα ακόμα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο έρχεται για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με την 21η αγωνιστική να αποκτά ειδικό βάρος για αρκετές ομάδες που δίνουν τις δικές τους μάχες. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.