Με λουλούδια υποδέχεται τους μαθητές ο Δήμος Τρίπολης

Με λουλούδια υποδέχεται τους μαθητές ο Δήμος Τρίπολης

Σεπτέμβριος 12, 2011 - 08:02
32 σχόλια

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους μαθητές της Τρίπολης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της Τρίπολης θα αντικρύσουν στα σχολεία τους ολάνθιστους κήπους με δεκάδες πολύχρωμα εποχιακά χρυσάνθεμα.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης, δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Καλτεζιώτης δήλωσε : «Τους τελευταίους δύο μήνες έχει καταβληθεί μια μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε οι σχολικοί κήποι να ξαναζωντανέψουν. Οι κήποι των σχολείων ανακατασκευάστηκαν από την αρχή. Συγκεκριμένα έγιναν εργασίες καθαρισμού των κήπων, σκαλίστηκαν, ανανεώθηκε το χώμα τους, εγκαταστάθηκε σύστημα αυτόματου ποτίσματος και φυτεύτηκαν καλλωπιστικά φυτά όπως χρυσάνθεμα, φωτίνιες, λεβάντες, δεντρολίβανα, ευώνυμα, κυδωνίαστρα, βεβρερίδες, κ.α.. Στόχος της νέας Σχολικής Επιτροπής είναι εκτός από την αισθητική αναβάθμιση των σχολείων οι ανανεωμένοι κήποι να αποτελέσουν κίνητρο για βιωματική εκπαίδευση των μαθητών. Οι κήποι  μπορούν να δώσουν την  ευκαιρία  για τη διδασκαλία φυσικών επιστημών, κοινωνικών επιστημών,  τεχνών, θεμάτων υγείας, γεωργίας, επαγγελματικής εκπαίδευσης, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ.ά.
Εκτός από τους σχολικούς κήπους φέτος το καλοκαίρι έγιναν εκτεταμένες εργασίες επισκευών και συντήρησης στα κτήρια των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Τρίπολης. Συγκεκριμένα έγιναν εκτεταμένες επισκευές στις  υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στις στέγες, στα δίκτυα αποχέτευσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες χρωματισμών τόσο σε εσωτερικούς χώρους και στις εξωτερικές όψεις. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα στην αρχή αφού οι ανάγκες των σχολικών κτηρίων είναι πολύ μεγάλες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι εφέτος πέντε νηπιαγωγεία μετακινήθηκαν από ενοικιαζόμενα κτήρια σε σχολικές μονάδες του Δήμου. Πρόκειται για το 1ο, 2ο , 6ο ,9ο και 13ο νηπιαγωγείο. Η μεταστέγαση των νηπιαγωγείων συνεπάγεται και την αναβάθμιση της λειτουργίας τους, αφού θα βρίσκονται σε καλύτερα κτήρια και θα είναι ενταγμένα μέσα σε σχολικές μονάδες. 

Δελτίο τύπου για την νέα σχολική χρονιά από την Σχολική Επιτροπή Α'΄βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης.
Πέτρος Καλτεζιώτης
Πρόεδρος Επιτροπής

Ειδήσεις: 

32 Σχόλια

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙ`ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΒΑΦΤΕΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.ΤΑ ΑΦΥΤΕΥΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ) ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ.ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ`ΞΕΡΑ???ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ Η` ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ `ΠΡΑΣΙΝΟ` ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΣΑΣ!!!ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ,ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ `ΕΡΓΟΥ`ΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

<p> ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΝΩΛΙΕΣ ,ΠΟΥ ΦΥΤΕΒΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΗΝ 28ης,ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ****.ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ...........ΤΥΧΑΙΟ!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.</p>

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΠΗΓΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ??? ΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ,ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ??? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ.

ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.......ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!!!

Το γνωστό φαινόμενο της ΜΙΖΕΡΗΣ πόλης μας. Λάσπη, γκρίνια και ανωνυμία. Ωραία όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά αλλά όταν γίνεται ανώνυμα μάλλον κάτι άλλο σημαίνει. Πάλι κουτσομπολιά διαβάζω και ουσία τίποτα. Να ήταν και πικάντικα κουτσομπολιά να πω εντάξει. Αλλά εδώ άκουσα καταγγελία για μια ή δυο μανώλιες. Που έχει κήπο ο άνθρωπος ρε παιδιά να πάω να δω τις μανώλιες που πήρε? Πόσο κάνει μια μανώλια τέλος πάντων? Ρε τι άλλο θα ακούσουμε...Πλάκα έχει η ζωή... Επειδή μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα δυο σχόλια που διάβασα, έριξα μια ματιά στο κείμενο πάλι. Βλέπω ότι εκτός από τα λουλούδια, που και αυτά θετικά μου φαίνονται, έγιναν και άλλες εργασίες. Δεν έγιναν αυτές οι εργασίες? Είναι ψέματα? Τώρα πέρα από την πλάκα, πάει κάποιο παιδί σας στο δημοτικό και είδατε κάτι με τα μάτια σας ή απλά βγάζετε το άχτι σας με τον άνθρωπο? Εκτός αυτού, τι σχέση έχει ο δήμος Τρίπολης με την οικονομική κρίση και τις φωτοτυπίες των βιβλίων μόνο ο "θύρας 13" το ξέρει. Α ρε μιζέρια σε αυτή την πόλη. Ρε συ G13 μήπως και για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού σου φταίνε τα παρτέρια στα δημοτικά? Για να πιστέψω κάποια από τις παραπάνω καταγγελίες, περιμένω να γίνει ΕΠΩΝΥΜΑ. Από ανώνυμα κουτσομπολιά και βρώμα λάσπης στην πόλη μας άλλο τίποτα. Βρε μπας και έχει να κάνει αυτή η χολή με την μετακόμιση των νηπιαγωγείων?

Ο δεύτερος γιός μου Δημήτρης γύρισε σήμερα από το σχολείο (5ο Δημοτικό) και μου είπε ενθουσιασμένος ότι φέτος το σχολείο έγινε πολύ όμορφο. Επειδή μένω πολύ κοντά στο σχολείο, το επισκέφθηκα αμέσως από περιέργεια. Μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε για τις εργασίες που έγιναν φέτος. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα! Μπράβο στην Σχολική Επιτροπή. Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι.

Μένω στην οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη.Απέναντι στο κτήριο της Ακαδημίας που στεγάζεται το γυμναστήριο γίνονταν καθε βράδυ φασαρίες. Στο κτήριο μεγάλες καταστροφές στους τοίχους με σπρευ. Τα χορτάρια είχαν φτάσει 2 μέτρα. Φέτος ήρθε νηπιαγωγείο. Το κτήριο βάφτηκε, φωτίστηκε, έγιναν πλακοστρώσεις, μπήκαν φυτά... Άλλαξε όψη όχι μόνο το κτήριο αλλά και όλη η γειτονιά. Μπράβο στους υπεύθυνους. Χρόνια είχαμε να δούμε κάποιον να ενδιαφέρεται για αυτό το κτήριο!

Είμαι εκπαιδευτικός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης. Το μεγαλύτερο σχολείο της πολής αλλά με τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά όσο θυμάμαι που έγιναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης (ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, νέες μοκέτες και κουρτίνες και πολλά άλλα). Η σχολική επιτροπή και ο κ. Καλτεζιώτης και ο νέος διευθυντής του σχολείου συνεργάστηκαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΕΑΝ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΤΕΡΙΩΝ ,ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΙΚΩΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ,ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΑΧΟΥΡΙ.ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ?ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΕ ΔΕ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΦΕΤΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΧΟΥΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ,ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ !!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ!!!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΛΥΚΕΙΟ,ΧΑΧΑ!!!Α ΡΕ ΤΣΙΓΚΕΡ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ!!!

Επίσης μην γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά στο διάβασμα και στο Internet σημαίνει ότι φωνάζεις.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΧΩΡΑ,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΟΥΛΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΤΗΡΗΜΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ,ΦΑΣΚΕΛΑ??? ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...........

Θα κανετε μάθημα χωρις βιβλία,θα γράφετε στον πίνακα με το δάχτηλο,θα τρεμοκουκουρίζετε γιατι δεν θα εχετε πετρέλαιο,θα σας πάνε το μισθό 500Ε με καμιά στάση και μετά να δω πόσο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ θα αξίζουν.

Θα ηθελα μια φορα να γινει αρση του απορρητου ,να βρεθει η IP των λασπολογων , να βγει επιτελους ενας απο αυτους στην επιφανεια και δημοσια να καταγγειλει οτι λεει μονο ανωνυμα .Αν και δεν νομιζω οτι εχει και πολλα να μας πει ανθρωπος που χρησιμοποιει οπαδικο ψευδωνυμο ακομα και οταν μιλαει για κατι τοσο σοβαρο .Ευτυχως που ερχεται παλι η μπαλα στη ζωη του και θα μπορει να κλειστει μαζι με τα αλλα ζωα στα κλουβια που τους στοιβαζουν ,να ουρλιαξει να χοροπηδησει για να ξεχασει τα προβληματα των σχολειων .

Πριν μερικά χρόνια εκτος από τα προαύλια σχολείων έγιναν επισκευές και σε στέγες. Μήπως ξέρει κανείς κατι;

Ένα σχόλιο θα ήθελα να κάνω στα γραφόμενα του...Anonymous on Σεπ 13th, 2011 at 4:41 μ.μ.: Επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ κι εγώ (όπως και πάρα πολλά εκατομμύρια κόσμου παγκόσμια) ποδόσφαιρο, οφείλω να σε πληροφορήσω ότι κάθε άλλο παρά ζώο είμαι (τουλάχιστον όχι λιγότερο ή περισσότερο απ' όσο είσαι κι εσύ)...Το πραγματικό "ζώο" είναι η ανικανότητα κάποιων να επιχειρηματολογήσουν και η έλλειψη ορθής κρίσης. Όσο για τα ουρλιαχτά και τα χοροπηδητά που αναφέρεις, σου έχει περάσει ποτέ από το...μυαλό (λέμε) ότι ίσως το κάνουν για να ξεχαστούν από τα προβλήματα της καθημερινότητας κι όχι να τα ξεχάσουν; Υπάρχει, θα έλεγα, μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους...Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις κι εσύ καμιά φορά, πού ξέρεις, μπορεί να σ' αρέσει! Εξάλλου, δεν είναι μόνο τα σχολεία που έχουν προβλήματα, αλλά και οι άνθρωποι (κυρίως)! Δεν σού'χουν πει ότι η ζωή είναι μικρή; Για σκέψου το...Α, κι όπως βλέπεις, εγώ υπογράφω με όνομα και όχι ως...Amonymous! Η δική σου IP δεν μετράει, ε...λασπολόγε; (Το όνομά μου στη διάθεσή σου από το portal, anytime)...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΑΛΑΣΑΝ,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ,ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΞΕΡΩ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΑΛΛΟ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΧΑΛΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΩ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΓΙΑ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΔΕ ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΜΠΛΕ Ή ΤΑΤΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!!!

Δεν βγαίνουν αυτά στην "Διαύγεια"?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ,ΒΙΟΛΕΣ,ΚΑΡ..ΛΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ .ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ........

Προφανώς κύριε για να εκφράζεστε κατ'αυτόν τον τρόπο δεν έχετε παιδιά.Αλλά και αν έχετε τότε σίγουρα δεν τους δίνετε αυτό που τους αξίζει..............

http://et.diavgeia.gov.gr/f/sxolikiepita/

Το ζουμί είναι στις τρείς πρώτες σελίδες,άμα μαθαίναμε και πόσο χρεώθηκαν εκείνα τα `χρυσά`χρυσάνθεμα,τα χρώματα κ.α θα είχαμε απόλυτη διαύγεια.Πείρατε μια γεύση προβατάκια όμως για το τι γίνεται.Ήθελα να `ξερα γιατί μια νέα ,ορεξάτη και καλή ,μέχρι ώρας,δημοτική αρχή αφήνει να αμαυρώνεται από `φτηνούς`παραδοσιακά ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ!!! ΥΓ όλους τους αναδόχους λίγο ,πολύ τους ήξερα,εκείνη μόνο την Κοκκοράβα Αλεξάνδρα δεν ήξερα,αν γνωρίζει κάνεις πληροφορίες ας μας πει,κάνει καλή δουλεία και από `τι είδα συμφέρει.

Φίλε G13, τις τελευταίες μέρες σε παρακολουθούσα με ενδιαφέρον και σε αρκετα πράγματα συμφωνούσα μαζί σου.Μόλις σήμερα όμως διαπίστωσα ότι το πρόβλημά σου είναι καθαρά προσωπικό.Δεν ξέρω τι έχεις να μοιράσεις με τον άνθρωπο αλλά και να είχες δίκιο το έχασες.Προσωπικά η δημοσίευση της "διαύγειας" με κάλυψε αρκετά.Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα και θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.Έγινες γραφικός! Άντε γεια!

Βέβαια προσωπικό είναι το θέμα,με το σύστημα να τα βάλω,με τους ανθρώπους που το απαρτίζουν τα βάζω.Κατάντησα δε γραφικός νόνο και μόνο επειδή είδα κόσμο ,ακόμα και στις μέρες μας,να τους επικροτεί.Να ξέρεις πάντως ότι δεν περίμενα ποτέ από αυτούς να βρω δουλεία,ούτε είχα ποτέ μαζί τους κανένα παρε δώσε,ούτε και θέλω να έχω καμία σχέση.Επίσης δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα με τους ανάδοχους συμπαντριώτες μας γιατί και αυτοί μεγαλύτερα θύματα είναι ουσιαστικά και δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάριΌλη μου η χολή έχει να κάνει με τους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται πολιτικοί και έχουν φτιάξει μια κατάσταση η οποία στο τέλος βλάπτει τους πάντες εκτός απο τους ίδιους.Τέλος έχω να σου πω οτι δεν ψάχνω να βρω κανένα δίκιο,απλά μπαίνω και κράζω κάθε τι γκρίζο και σάπιο που βλέπω και ακούω,πράγμα που το κάνω και δημόσια πλέον.Κάντε και εσείς το ίδιο,μην τους αφήνεται σε χλώρό κλαρί,να μην μπόρούν να κυκλοφορήσουν σο πεζοδρόμιο,οι ξεδιάντροποι, γιατί όλοι εμείς τους δίνουμε το ελεύθερο να μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα και να μας αποτελιώσουν σαν κράτος.Τα ξαναλέμε..........

Ειλικρινά την κοπέλα δεν την γνωρίζω ούτε έχω κάτι μαζί της,απλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε για τελείως κογκό το τιμολόγιο,πέρα των υπολοίπων τραγελαφικών,μακάρι να τα έχει δουλέψει η κοπέλα,για το καλό όλων μας,sorry εαν ισχύει κάτι τέτοιο.

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν μου έλεγες ότι γνωρίζεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον έχεις συναναστραφεί και έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου. Υποψιάζομαι όμως ότι τους έχεις βάλει όλους στο ίδιο καλάθι και αυτό είναι λάθος. Δεν κράζουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και δεν θίγουμε υπολήψεις.Είμαι 53 χρονών και έχω δει πολλά.Θα σε συμβούλευα δε, να κατεβάσεις τους τόνους και να περιμένεις..........

<a href="http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%913%CE%9A%CE%9F%CE%A11%CE%A6-%CE%918">Περιφέρεια</a> <a href="http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9C%CE%9A%CE%93-%CE%9367">Υπ. Πολιτισμού</a> <a href="http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9C%CE%9A%CE%93-%CE%9367">Υπ. Πολιτισμού</a> <a href="http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%A3%CE%92%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%A7%CE%9C9">Δήμος Τρίπολης</a> ενδεικτικές αναθέσεις- συμβάσεις της εν λόγω εργολήπτριας. ουδέν μεμπτό, απλά αν δεις στην διαύγεια έχει και το κουμπάκι αναζήτηση ;) αυτό που δεν καταλαβαίνω, ειναι οτι το <a href="http://et.diavgeia.gov.gr/f/sxolikiepita/ada/4%CE%9132%CE%9F%CE%9B%CE%A38-%CE%99">4Α32ΟΛΣ8-Ι</a> , που μνημονεύεται σε αρκετά εντάλματα πληρωμής, δεν είναι αυτο που θα περίμενα....