Με «λάμψη Πεδουλάκη» η συνέντευξη τύπου των προπονητών της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

Με «λάμψη Πεδουλάκη» η συνέντευξη τύπου των προπονητών της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

Οκτώβριος 17, 2017 - 09:42
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του μουσείου ''Ελιάς και Λαδιού'' στην Σπάρτη η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητών των 12 ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ο γνωστός coach Αργύρης Πεδουλάκης που έδωσε το παρών και με την παρουσία του έδωσε μια διαφορετική λάμψη στην εκδήλωση με τους προπονητές των ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν μαζί του απόψεις για θέματα που αφορούν το μπάσκετ.

Το παρών έδωσαν επίσης και μέλη του συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον πρόεδρο Γιάννη Κουτραφούρη, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Κουκάκης και ασφαλώς ο εκ των διοργανωτών και ειδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΣΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος όπως επίσης διαιτητές αλλά και πολλά νέα παιδιά που θέλησαν να βρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση σε μια άκρως ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Οι προπονητές των 12 ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τοποθετήθηκαν για τους στόχους και τις φιλοδοξίες των ομάδων τους στο εφετινό πρωτάθλημα ενώ στην συνέχεια το βάρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στα νέα παιδιά και στα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν για να ασχοληθούν με το μπάσκετ αλλά και στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων των πόλεων.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι οι Έλληνες προπονητές με βάση την πολύ και στοχευόμενη δουλειά τους αποτελούν βρίσκονται στους κορυφαίους coach της Ευρώπης έχοντας ανεβάσει το επίπεδο και πως τοπ Ελληνικό μπάσκετ αποτελεί ένα από τα καλύτερα στοιχεία της χώρας μας.

Οι δύο εκπρόσωποι της Τρίπολης στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι ο Απόλλωνας Τρίπολης  και οι Δρομείς με τον coach Γεννιά να ξεκαθαρίζει πως μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία ενώ από την πλευρά του ο coach Μπαλής τόνισε οι Δρομείς κοιτούν ψηλά και έχουν πολλές πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Επίσης μετά τις ομιλίες των προπονητών των ομάδων ακολούθησαν βραβεύσεις. Αρχικά τιμήθηκε ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης Αργύρης Πεδουλάκης και στην συνέχεια αθλητές και προπονητές από την Λακωνία που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο.  

Τέλος η εκδήλωση έκλυσε με τους διαιτητές της Ένωσης  να παρουσιάζουν ειδικά βίντεο με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από την νέα αγωνιστική χρονιά με τον Μεσσήνιο κ. Αντώνη Αναστόπουλο διαιτητή Basket League να εξηγεί τα νέα δεδομένα των κανονισμών.

Αντώνης Χρονάκης

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη τύπου προπονητών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.