Με λάμψη «Νουρέγιεφ» και βραβεύσεις η συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics)

Με λάμψη «Νουρέγιεφ» και βραβεύσεις η συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics)

Οκτώβριος 22, 2019 - 11:06
0 σχόλια

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητων της πρώτης κατηγορίας την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Οι προπονητές των ομάδων της πρώτης κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ανέπτυξαν ο καθένας ξεχωριστά τις απόψεις τους και κατέθεσαν τους στόχους που θέτουν τα σωματεία τους για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν μεγάλη προσωπικότητα και δόξα του μπάσκετ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του αθλήματος από την εποχή που έπαιζε.

Μετά το τέλος της συνέντευξης των προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. βράβευσε με τιμητικές πλακέτες έναν εκ των κορυφαίων παικτών που έχει βγάλει η περιοχή μας και πλέον είναι στο προπονητικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟΥ στην Basket League  τον Σάκη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον Φώτη Μπουγά, Πρόεδρο του ΄΄Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ΄΄, για την συμβολή του στην ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. είναι η ανάδειξη του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης μας, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και το post στο facebook του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρου Κουκάκη:

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.