Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 28, 2016 - 12:49
11 σχόλια

Με άστατο καιρό και βροχή πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, η καθιερωμένη παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Όπως συνήθως ξεκίνησε στις 11.45 με πρώτα να παρελαύνουν τα σχολεία και να ακολουθούν οι φιλαρμονικές του δήμου και του στρατού.

Εφέτος, λόγω καιρού και μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Πεοποννήσου Πέτρου Τατούλη, παρέλασαν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες από τα σχολεία καθώς και ο Στρατός.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρά τη βροχή έμεινε στο χώρο της παρέλασης και χειροκρότησε τους μαθητές, όπου παρέλασαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2016 Τρίπολη


11 Σχόλια

συγχαρητήρια σε όσους παρήλασαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.εύγε!!! (για τις συνοδούς που παρήλασαν με ανοικτές ομπρέλλες τί να πει κανείς...........)

Οποιος παρελαύνει κρατώντας οτιδήποτε δείχνει πως κάνει αγγαρεία. Η κλειστή ομπρέλα, ή η ανοιχτή ισοδυναμεί με τα χέρια στις τσέπες. Το δημοσιουπαλληλικό ύφος προδίδει την εσωτερική προδιάθεση. Παρέλαση μόνο από στρατιωτικά σώματα

Συμφωνώ με τον Σύντροφο Προβό. Τιμιότερο είναι να πείς βαριέμαι ή δεν πιστεύω σε τετοιου είδους μνημόσυνο για τα παληκαράκια που σακατεύτηκαν το 1940 για την ελευθερία μας. (γιατί μνημόσυνο τιμής είναι)

Νομιζω οτι εκτός απο τα μάθηματα διδάσκουν και ήθος. Πολλα συγχαρητήρια στις κυρίες, σε αυτους που τις ελέγχουν και σε αυτους που τις έκαναν παιδαγωγούς.

Τα παιδάκια δεν έχουν ψυχή που βρέχονται, παρά μόνο οι "κυρίες", ντυμένες με ότι νάναι, αντί να φορέσουν και αυτές κάτι πιό επίσημο, όπως ένα κουστούμι ή ένα ταγέρ σε σκούρο χρώμα. ΝΤΡΟΠΗ τους!!!!!!! Και φανταστείτε ότι είναι οι παιδαγωγοί που τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας, για τουλάχιστον πέντε ώρε ημερησίως.

Είστε ΤΟΣΟ στενόμυαλοι όλοι οι σχολιαστές που δεν σκέπτεστε τα απλά. Την απόφαση να γίνει η παρέλαση την πήρε η Περιφέρεια επειδή ήρθε ο υπουργός. Ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας δεν ήταν εκεί; Αυτοί γιατί να είναι σκεπασμένοι; Δεν διδάσουν ήθος όπως έγραψε ο άκυρος πιο πάνω; Ασχολείστε με μικροπρέπειες κι όχι με την ουσία. Οπότε συνεχίστε με αυτούς που εκλέξατε όλοι. Σας λυπόμαστε! Ομάδα φοιτητών Τρίπολης.

ΕΙΔΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ.!!! Είδα εκπαιδευτικούς να ακολουθούν με πρέποντα τρόπο τους μαθητές. Είδα γυμνάστριες με ομπρέλες ανοικτές προς προστασία της κόμης τους προφανώς ή και για άλλους λόγους και μια με τα χέρια στις τσέπες. Είδα και ένα γυμνάσιο να πηγαίνει μόνο του(;).

11:28 Γιατί, είναι μήπως καλύτεροι οι κανονικοί επίσημοι? Σούργελα κι αυτοί!!

Ο VIP ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΥΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.