Με Κώστα Μίσσα η συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Με Κώστα Μίσσα η συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Οκτώβριος 12, 2018 - 11:14
0 σχόλια

Για μία ακόμα χρονιά λίγες μόλις ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα πραγματοποιηθει η συνέντευξη τύπου των προπονητών που θα φιλοξενηθεί αυτή την φορά στην Μεσσήνη με επίσημο καλεσμένο τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα.

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην προσπάθεια που καταβάλει για την Προβολή και Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης, στην Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ώρα 7.00 μ.μ.,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης (Δημάρχου Παύλου Πτωχού),στη πόλη της Μεσσήνης.

Κεντρικός Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, θα είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Κ., κ. Κώστας Μίσσας.

Επίσης ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, θα παρουσιάσει τους νέους κανονισμούς Παιδιάς, που με απόφαση των F.I.B.A. – E.O.K., ισχύουν από 01 Οκτωβρίου 2018.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.