Με κόσμο ο Εθνικός, αναμένεται κατάμεστο το ΔΑΚ

Με κόσμο ο Εθνικός, αναμένεται κατάμεστο το ΔΑΚ

Νοέμβριος 28, 2014 - 18:39
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός μετά την άδικη ήττα από την Καβάλα,  θα υποδεχτεί το Σάββατο 29/11 στις 17:00 τον Εθνικό. Ένα ντέρμπι που η ομάδα του κ. Καστρίτη πρέπει να πάρει για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή,  αλλά και για επανέλθει η ψυχολογία στην ομάδα.

Άλλο ένα ντέρμπι για τον Αρκαδικό που όμως αυτήν την φορά θέλει ένα κατάμεστο ΔΑΚ μιας και τον Εθνικό θα τον ακολουθήσουν περίπου 100 φίλαθλοι για να στηρίξουν την ομάδα τους. Ο Αρκαδικός έχει πάντα τον κόσμο στο πλευρό του,  σε κάθε  παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο.  Πόσο μάλλον τώρα που καλείται να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι όπου χρειάζεται μόνο την νίκη. 

Το ΔΑΚ αναμένεται να είναι κατάμεστο όπως και η παρουσία των "Tigers " που είναι απαρατήρητη, έτσι ώστε το Σάββατο να ακούγονται μόνο οι φωνές για τον Αρκαδικό και οι φίλοι του Εθνικού να μην δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θέλουν.

Σε τέτοια παιχνίδια ο Αρκαδικός χρειάζεται έξτρα "ώθηση" και ο κόσμος του δηλώνει "παρών" κάθε αγωνιστική και το Σάββατο 29/11 θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.