Με κέφι και χορό η κοπή πίτας των ακαδημιών του Soccer Academy F.C. Tripolis (pics,vid)

Με κέφι και χορό η κοπή πίτας των ακαδημιών του Soccer Academy F.C. Tripolis (pics,vid)

Φεβρουάριος 04, 2017 - 11:44
5 σχόλια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο ‘’Country Inn’’ το Soccer Academy F.C. Tripolis έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση.

Το παρών στην εκδήλωση της κοπής πίτας έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αλλά και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, οι νεαροί αθλητές που βρίσκονται στις ακαδημίες του F.C. Tripolis μαζί με τους γονείς τους, μέλη της διοίκηση, το προπονητικό αλλά και ποδοσφαιριστές  του Παναρκαδικού, άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων Αρκαδίας.

Κώστας Καλογιαννίδης και Νίκος Χατζόπουλος ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του ενώ ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής τόνισε την σημασία που έχουν για την τοπική κοινωνία τέτοιου είδους ακαδημίες για τα νέα παιδιά με την ευχή στο μέλλον μέσα από το F.C. Tripolis να βγουν ποδοσφαιριστές καταξιωμένοι που θα διαγράψουν σημαντική καριέρα.

Στην συνέχεια ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και χορό.

Video: 

Arcadia Portal.gr Η κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis


5 Σχόλια

αυτό το κουστουμάκι του Μήτσου μεγάλη επιτυχία !!!! το φοράει σαν "τη γίδα το τομάρι"!!! το fashion police να τον μαζέψει αμέσως

@Anonymous Σάβ, 04/02/2017 - 16:32 Εσύ γιατί τσιτώθηκες; Είναι εμφάνιση του πρώτου δημότη της πόλης αυτή; Μιλάμε για την επιτομή της κακογουστιάς και του κιτς. Δεν πήγε να μαζέψει πατάτες στο χωράφι, σε κοινωνική εκδήλωση με κόσμο πήγε. Και στην τελική, ένα κοστούμι να βάλει δεν έχει; Αλλά να μου πεις εδώ δεν μπορεί να μιλήσει χωρίς την καραγκούνικη προφορά, το ντύσιμο μας μάρανε; Το παρήγορο πάντως είναι ότι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για να πάτε σπίτια σας...Αρκετά με την ανυπαρξία σας. Καιρός γαρ εγγύς (αν δεν ξέρεις τί σημαίνει, ψάξτο στο google)...Ως εδώ και μη παρέκει...

ειναι το κοστουμι με τισΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ......Λιγη τσιπα !!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.