Με κέφι και χορό η κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis (pics,vid)

Με κέφι και χορό η κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis (pics,vid)

Φεβρουάριος 04, 2018 - 10:46
0 σχόλια

Πολύ κέφι, ακόμα περισσότερος χορός και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα περιελάμβανε η  Σαββατιάτικη βραδιά της 3ης Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ‘’Country Inn’’ όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τωνα ακδημιών του F.C. Tripolis.

Η οικογένεια του F.C. Tripolis με μια ιδιαίτερη εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν μερικές όμορφες ώρες συντροφιά με καλή μουσική και εξαιρετικό φαγητό στέλνοντας έτσι το μήνυμα πως και το 2018 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά.

Το παρών στην κοπή πίτας έδωσαν τα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους, ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές των τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου της Αρκαδίας.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του F.C. Tripolis έδωσαν ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος με υγεία και ευτυχία αλλά και την υπόσχεση στους γονείς για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στον χώρο των ακαδημιών με στόχο να την ανάδειξη του ταλέντου των παιδιών που θα αποτελέσουν την νέα γενιά του Αρκαδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά την κοπή πίτας ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα με την σκυτάλη να περνάει στον χορό με την διασκέδαση να χτυπά κόκκινο σε μια βραδιά όπου τα παιδικά χαμογέλα έδωσαν στόλισαν την όμορφη και ζεστή αυτή εκδήλωση.  

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας για τις ακαδημίες του F.C. Tripolis


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.