Με καλοκαιρία το Πάσχα στην Αρκαδία

Με καλοκαιρία το Πάσχα στην Αρκαδία

Απρίλιος 28, 2016 - 20:12
0 σχόλια

Με θερμοκρασίες κοντά στους 25 βαθμούς Κελσίου η Αρκαδία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πιο λαμπρή γιορτή της χριστιανοσύνης. Βέβαια, τα σύννεφα δεν θα λείψουν, ωστόσο ο καιρός ευνοεί τις μεγαλύτερες ή μικρότερες αποδράσεις ενώ η βροχή αναμένεται να επισκεφθεί τον Νομό μας τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ την Τρίτη του Πάσχα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Πιο συγκεκριμένα, η Τρίπολη τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι συννεφιασμένη, με θερμοκρασίες που θα κυμανθούν μεταξύ 9 και 24 βαθμών Κελσίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Την Κυριακή της Ανάστασης θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα του Πάσχα το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει, καθώς αναμένεται να βρέξει και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με τη μέγιστη να φθάνει στους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τρίτη του Πάσχα θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας και βροχής, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη τη Μεγάλη Παρασκευή θα κυριαρχήσει η συννεφιά, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 27 βαθμών Κελσίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο η ηλιοφάνεια θα εναλλάσσεται με τη συννεφιά και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Την Κυριακή του Πάσχα το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο, ενώ ο καιρός θα αλλάξει τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς αναμένεται ασθενής βροχόπτωση και παράλληλα πτώση της θερμοκρασίας με τη μέγιστη να φθάνει στους 20 βαθμούς και την ελάχιστη στους 9. Την Τρίτη του Πάσχα η βροχόπτωση θα είναι πιο έντονη, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Λαγκάδια τη Μεγάλη Παρασκευή θα επικρατήσει συννεφιά και η θερμοκρασία θα ανεβεί έως τους 25 βαθμούς Κελσίου. Το Μεγάλο Σάββατο θα υπάρχει ηλιοφάνεια αλλά και αρκετά σύννεφα, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα έναν βαθμό, ενώ θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Τη Δευτέρα του Πάσχα η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 και ίσως εκδηλωθούν σποραδικές βροχούλες, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει κάθετη πτώση στους 10 βαθμούς και θα βρέξει.

Στο Λεωνίδιο η Μεγάλη Παρασκευή θα είναι συννεφιασμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 26 βαθμούς Κελσίου. Το Μεγάλο Σάββατο η ηλιοφάνεια θα κάνει την εμφάνισή της, και η θερμοκρασία θα μείνει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή της Ανάστασης ίσως εκδηλωθεί ασθενής βροχή, αλλά η ηλιοφάνεια δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την περιοχή. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα του Πάσχα και αναμένεται να βρέξει, ενώ την Τρίτη του Πάσχα η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς Κελσίου και θα υπάρξουν διαστήματα βροχόπτωσης.

Η Αρκαδία είναι υπέροχη αυτή την εποχή του χρόνου, ενώ κάθε της πόλη και χωριό έχει μοναδικά έθιμα που αξίζει να παρακολουθήσετε. Να οδηγείτε με ασφάλεια και με προσοχή. Καλή Ανάσταση!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.