Με Κακλαμάνη στηρίζει η ΝΔ τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Με Κακλαμάνη στηρίζει η ΝΔ τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιανουάριος 10, 2019 - 13:46
17 σχόλια

Αναρωτιόμαστε πόσο πιο επίσημα ή πόσο πιο εμφατικά είναι δυνατόν να δείξει η Νέα Δημοκρατία ότι στηρίζει τον Γιάννη Σμυρνιώτη και τη «Νέα Τρίπολη» για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρίπολης..

Ο λόγος για τον Νικήτα Κακλαμάνη, αντιπρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο της Εκλογικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα παρευρεθεί στην κοπή της πίτας της παράταξης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Όπως και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει, κάθε στέλεχος και μέλος του κόμματος μπορεί να διεκδικήσει τον δήμο που τον ενδιαφέρει και μάλιστα έχει καλέσει σε πολιτισμένο αγώνα τους υποψηφίους από τον κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας που θα βρεθούν αντίπαλοι στα δημοτικά πράγματα.

Αν και πολλά ακούγονται για νέο ψηφοδέλτιο στον Δήμο Τρίπολης... εκ δεξιών, ακόμα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα δεν είναι επίσημο. Πάντως, ο Νικήτας Κακλαμάνης, που θα δώσει το «παρών» στην κοπή πίτας της παράταξης Σμυρνιώτη, δεν έρχεται... τυχαία στην Τρίπολη. Και αυτό αφορά αφενός τον Γιάννη Σμυρνιώτη και την παράταξή του και αφετέρου τους υποψήφιους βουλευτές Αρκαδίας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.


17 Σχόλια

Να διαγραφεί ο Κώστας Βλάσης που στηρίζει ανοικτά αντίπαλη υποψηφιότητα στον Δήμο Τρίπολης. Γιώργο ***έρχεται το τέλος στην **σου παρουσία στην Δ**Τ με τα ** ευρώ τον μήνα .

Πριν την πιτα Γιάννη ξέρεις τι θα συμβεί?? Μια ανακοίνωση.... Ξέρεις φυσικά τι θα λεει εσυ... Οι υπόλοιποι θα την μάθουν την επόμενη εβδομάδα!!!

Καμία σχέση η επίσκεψη Κακλαμάνη με την στήριξη...Από εφέ το άρθρο άλλο τίποτα!!! Ένας εκπρόσωπος του κόμματος σε μια τοπική εκδήλωση...ως είθισται!! Για πρόβατα ψάχνετε....ε??

Σμυρνιωτης = απεναντι στο νομαρχη το 2006. Πηρε το μαθημα του . Ο κοσμος τον εστειλε αδιαβαστο στην εξεδρα . Σμυρνιωτης = 2014 ο μοναδικος δημαρχος που ετρεχε μονος του και βγηκε δευτερος . Η απολυτη ξεφτιλα . Σμυρνιωτης= 2019 χωρις ψηφοδελτιο της προκοπης η μονη του ελπιδα να πιασει το 18% το κομμα. . Λεςκαι το κομμα δεν πηρε το μυνημα . Δημαρχος ο Τζουμης με τις ευλογιες του κομματος και κλααααααμα ο Γιαννης

Χαλαρώστε λίγο με τους πιασάρικους τίτλους. Τί θα πει ότι η ΝΔ στηρίζει το Σμυρνιώτη με Κακλαμάνη; Δεν τον στηρίζει με τον Κούλη τελικά; Έτσι δεν λέγατε τις προάλλες; Δεν μεταφράσατε τη δήλωση του ζαβού περί φιλίας και εξαιρετικής υποψηφιότητας, ως δήλωση στήριξης στο Γιάγκο; Άρα λοιπόν αφού η ΝΔ στηρίζει το Γιάννη με Κακλαμάνη, ήταν φούμαρα η δήλωση Μητσοτάκη..

Τζιούμης, ο άνθρωπος που μάζεψε ένα καφενείο για να βγάλει ψηφοδέλτιο. Που μίλαγε, στην παρουσίαση και όλοι οι παρευρισκόμενοι κοιτούσαν τα κινητά τους και δεν τον πρόσεχε κανείς. Θέλει να μας κάνει τώρα και το δήμαρχο, να συνεχίσει το θεάρεστο έργο που παρουσίασε επί Κωτσιάνη και φυσικά του φίλου του του Μήτσιου, τον οποίο μας φόρτωσε καλά καλά και τώρα κάνει το παγόνι. Απλά τραγικός...

Άντε πάλι με το Σμυρνιώτη. Καλά καταλάβαμε ότι το 2014 κάνατε ότι ήταν δυνατό να βγάλετε τον Παυλή και τώρα δεν σας βγαίνει τίποτα. Όσο για τις ευλογίες όσες και αν πάρετε ο κόσμος ξύπνησε και βλέπει ποιος πήγε το Δήμο μπροστά και μπορεί να ξανακάνει πέντε πράγματα. Τα υπόλοιπα είναι απλά αμπελοφιλοσοφίες.

@19:08 Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, τροκάνι. Σε άρθρο για το Σμυρνιώτη, εσύ σχολιάζεις το Τζιούμη. Εκτός από ηλίθιος, είσαι και πανηλίθιος. Το καταλάβαμε ότι δεν θα ψηφίσεις το Τζιούμη. Τράβα τώρα στο παχνί σου να πιείς φυσικό χυμό μυτζήθρα, πανύβλακα. Α, δεν ξέρω αν στό'πανε, δήμαρχος τελικά θα βγει ο Τζιούμης που δεν θα ψηφίσεις. Γιατί έτσι πρέπει να γίνει και αυτό είναι το σωστό. Καλήνύχτα τώρα και στην υγειά σου το μυτζηθρόζουμο..

Χαίρετε ο τζιουμης χαίρετε και ο Σμυρνιωτης!!! Χα χα χα είστε και δυο για γέλια!! Αλλάξτε πλευρό γιατί άλλος θα είναι ο δημαρχος! Παυλης και θα μείνετε με τα κονιάκ στο χέρι!!!

@21:21 Α, εκτός από ηλίθιος, πανηλίθιος και πανύβλακας, είσαι και χαζοχαρούμενος χάχας. Δεν είχα κανένα σκοπό να προβάλω κανενός είδους επιχείρημα, γιατί θα πήγαινε χαμένος κόπος να προσπαθήσω να κάνω διάλογο με μια αμοιβάδα. Απλώς, την απύθμενη βλακεία σου σχολιάζω..

Γιαννάκη όχι τον Κακλαμανη. Το Σεφερλή έπρεπε να καλέσεις γιατί είσαι περιφερόμενος θίασος

22:56 Απ' ό,τι φαίνεται μάλλον εσύ θα πάρεις στις εκλογές αυτά που βαστάω τώρα. Μην σου πω γιατί θα κοκκινίσεις..

Ο Σμυρνιώτης και τη στήριξη της ΝΔ έχει και το καλύτερο ψηφοδέλτιο έχει δείξει , ,αι ο μοναδικός δήμαρχος που έχει κάνει τόσα έργα είναι. Ολα τα υπόλοιπα είναι κρίσης πανικού του Παυλή , του Τζιούμη και των δελφίνων. Ησυχάστε παιδιά μην κοιτάτε το προσωπικό σας συμφέρον και αφήστε έναν αξιόλογο άνθρωπο να προχωρήσει μήπως και δούμε κανένα έργο ακόμα σε αυτή την πόλη.

Ο Σμυρνιώτης μπορεί να έχει τη στήριξη της ΝΔ , αλλά στο ψηφοδέλτιό του είχε πάντα, θα έχει και θα τον ψηφίζουν άτομα από όλες τις παρατάξεις , γιατί είναι ικανός και έχει δείξει έργο. Γι αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.