Με ισχυρά αντιπολιτευτικά μηνύματα αποχαιρετά ο Τσιαμούλος το 2016 (vid)

Με ισχυρά αντιπολιτευτικά μηνύματα αποχαιρετά ο Τσιαμούλος το 2016 (vid)

Δεκέμβριος 28, 2016 - 13:27
2 σχόλια

Στο κατώφλι του έτους ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου δίνοντας τις ευχές του για το νέο έτος, αλλά και σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στο οποίο ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός. Όπως ανέφερε, ο προϋπολογισμός είναι η αποτύπωση του τεχνικού προγράμματος το οποίο καταψήφισε, όπως επίσης και τον ίδιο τον προϋπολογισμό.

Μηδενικό το αποτέλεσμα της δημοτικής αρχή τόλμησε να πει, κάνοντας λόγο για απευθείας αναθέσεις, για το υπέρογκο κόστος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και για άφαντους κωδικούς επενδύσεων.

Ο προϋπολογισμός είναι το ναυάγιο του κ. Παυλή

Ένα ακόμα θέμα που έθιξε ο κ. Τσιαμούλος είχε να κάνει με την ΔΕΥΑΤ και με το νέο τιμολόγιο.

Όπως ανέφερε το περιβόητο τιμολόγιο για το οποίο η παράταξή του είχε θέσει ενστάσεις, είναι στο αέρα, όπως  επίσης και ο προϋπολογισμός του Βοσυνιώτειου, με τον οποίον ο ίδιος έχει ασχοληθεί διεξοδικά.

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης ευχήθηκε για το νέο έτος:

Αυτές οι γιορτές ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Με ισχυρά αντιπολιτευτικά μηνύματα αποχαιρετά ο Τσιαμούλος το 2016


2 Σχόλια

Μπραβο σου και του χρονου το ιδιο δυνατος και σωστος εως τωρα.Παντα δημιουργικος με τετοιο αντιπολιτειτικο λογο δηλαδη επικοδομοιτικο.

Όπως τα λέει ο Anonymos Τετ, 28/12/2016 - 19:32 και να προσθέσω: τί κρίμα που τη δημαρχία θα εξακολουθείς να τη βλέπεις στον ύπνο σου, τουλάχιστον για την επόμενη 10ετία....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.