Mε χρώμα Αστέρα η κοπή πίτας του Ορχομενού Λεβιδίου (pics,vid)

Mε χρώμα Αστέρα η κοπή πίτας του Ορχομενού Λεβιδίου (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2017 - 09:49
2 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής '' Ορχομενός Λεβιδίου ''  την Κυριακή 29 Ιανουαρίοιυ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Παραδοσιακό Ξενώνα Άρτεμις της οικογένειας του Χρήστου Τσιώλη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας, αρκετοί φίλοι του συλλόγου μας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Γεώργιος Μποροβήλος και αντιπροσωπεία παιχτών του Αστέρα με τους Aleksandar Stanisavlievic, Yevgen Selin και τα δυο δικά μας παιδιά Γεράσιμο Παπαγγελή και Ιωάννη Τσιώλη.

Ο πρόεδρος της ομάδας στην ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους και κάθε τμήμα του συλλόγου μας να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Επίσης αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας βρισκόμενη στην 2η θέση των πρωταθλήματος.

Τέλος ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, για την παρουσία της διοίκησης και των παιχτών στην εκδήλωση, και το ξενοδοχείο Άρτεμις για την φιλοξενία της αποψινής εκδήλωσης.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Μήτρου και ο Κωνσταντίνος Βαρδιάμπασης.

 


2 Σχόλια

γειαφτο παει τρενο ο ορχομενος με την χειροτερη ομαδα των τελαιφταιων χρωννον πεστε τα ντα αστεραρα βοηθαει εεεεεεεεεεεεεεεε σε πολους τομεις ααααα1111 ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.