Με Χαραλαμπίδη στα Χανια ο Αστέρας, σενάρια για Δέλλα

Με Χαραλαμπίδη στα Χανια ο Αστέρας, σενάρια για Δέλλα

Φεβρουάριος 20, 2017 - 15:10
3 σχόλια

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη προπονητή της Κ20 να επιστρατεύεται στην πρώτη ομάδα μέχρι νεοτέρας και να αναλαμβάνει τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά.

Όπως όλα δείχνουν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα καθίσει στον κιτρινομπλέ πάγκο στα Χανιά με την αρκαδική ομάδα να ξεκινά το προπονητικό της πρόγραμμα και να μπαίνει στους ρυθμούς της δύσκολης αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Από κει και πέρα η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να είναι σε συνεχής επαφές με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση δεδομένης πάντα και της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε καθώς οδεύουμε πλέον προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας του Αστέρα Τρίπολης με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το πρώτο όνομα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Τραϊανού Δέλλα ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο είναι ελεύθερος.

Η περίπτωση του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και του Ατρόμητου εξετάζεται καθώς ανήκει στην γενιά των νέων Ελλήνων προπονητών με τον Τραϊανό Δέλλα να μην είναι η μοναδική περίπτωση και τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να εξετάζουν προσεκτικά και άλλους τεχνικούς για την συνέχεια της σεζόν.

Η ανακοίνωση του νέου προπονητή από τον Αστέρα Τρίπολης όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει κάτι που αναμένεται να συμβεί προς τα τέλη της εβδομάδας αυτής που μόλις ξεκίνησε.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Και ο ΚΟΥΒΑΛΗΣ ελεύθερος είναι. Για κοιτάξτε την περίπτωση του. Είστε για πολλά γέλια τελικά. Προπονητής λείπει μόνο στην ομαδα γιατί τα παλτα που παίζουν είναι παιχταρες Ιγκλεσιας Γιαννουλης Καλτσας Τσιλιανιδης Δημουτσος μιλάνε για τους παίχτες....Αν φύγουν από τον Αστέρα ουτε σε τοπικό δεν θα τους παίρνουν.

Μπράβο pd έτσι ακριβώςείναι τα πράγματα.Δυστυχώς προσπαθούν να ταίσουν τον κόσμο σανό.

τους εφταιγε ο Ελευθεροπουλος και ο καθε Ελευθεροπουλος που του εδιναν ραβασακι τις ενδεκαδες καθε κυριακη φατε σανο ολοι η ομαδα εχει εικονα φετος γιατι η διοικηση θελει τετοια εικονα ! ξυπνατεεεεεεεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.