Με γκρίνια ξεκίνησε στο ΔΣ Τρίπολης η συζήτηση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με γκρίνια ξεκίνησε στο ΔΣ Τρίπολης η συζήτηση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δεκέμβριος 02, 2019 - 21:37
10 σχόλια

Δεν δέχθηκε το ΔΣ Τρίπολης να συζητήσει το θέμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις  Χριστουγγένων - Πρωτοχρονιάς 2020 εκτός ημερίσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Τσιαμούλος ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να αποσύρει το θέμα το οποίο ήρθε βιαστικά, όπως είπαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η εισήγηση τούς απεστάλη σήμερα το μεσημέρι και δεν έχουν προλάβει να μελετήσουν.

Επίσης, τόνισαν ότι η νέα δημοτική αρχή καλό θα ήταν να φέρει το θέμα προς συζήτηση νωρίτερα.

Ο κ. Τζιούμης είπε ότι ως νέα δημοτική αρχή έφεραν αρκετά έγκαιρα το θέμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δευσμευόμενος ότι τα επόμενα χρόνια το θέμα θα έρχεται νωριετρα.

Ο προϋπολογισμός  για τις εορταστικές εκδηλωσεις είναι 35.342 ευρω, ενώ για την πραγματοποίηση δράσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και στο θεματικό πάρκο στην πλατεία Άρεως  φτάνει τα 83.600 ευρώ. Επίσης για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμιση της πόλης θα δαπανηθούν 16.302 ευρώ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Σώμα θα συζητήσει και θα αποφασίσει για το θέμα σε νέα συνεδρίαση μέσα στην εβδομάδα, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 17:00.


10 Σχόλια

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αφήστε το λίγο ακόμα.Στολίζουμε και παραμονή Χριστουγέννων.Χάλια μαύρα.

Φέτος εκείνον στην Πλ. Άρεως θα τον πληρώσουμε κιόλας 25,000ε, ναι καλά καταλάβατε, φέτος για πρώτη χρονιά θα έρθει ένας ξένος εκτός Τρίπολης και θα τον πληρώσουμε!!! Ήμαρτον με τους άχρηστους...

130000 θα κοστίσουν οι εκδηλώσεις συν 30000 απο την περιφέρεια σύνολο 160 χιλιάδες. Τα προηγούμενα χρόνια εσείς δεν λέγατε ότι πετάγανε πολλά λεφτά για εκδηλώσεις; Φέτος τι άλλαξε;

Το τρενάκι φέτος το πληρώνουμε 11,000 + ΦΑΠΑ, Δηλαδή πληρώνουμε και την Πλατεία Άρεως και το τρενάκι φέτος ενώ τις άλλες χρονιές ο Δήμος δεν επιβαρυνόταν τίποτα.

15:05 Είναι περισσότερες φέτος οι εκδηλώσεις σε σύγκριση με πέρυσι. Ξύπνα

Ρε ρεμαλια τα παιχνίδια θα μπουν φέτος?? Η θα παιθανουμε στην φτώχεια μουλοι τσιγγουνιδες

23:43 Ρεμάλι και μούλος είσαι εσύ ρε τροκάνι. Τράβα να βοσκήσεις τίποτα γίδια και βόσκησε και συ μαζί αγράμματε χωριάτη. Τα σχόλια σε μάραναν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.