Με γεμάτο γήπεδο για την πρώτη νίκη ο Αστέρας

Με γεμάτο γήπεδο για την πρώτη νίκη ο Αστέρας

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 13:42
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (22/9, 18:15) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αρκαδική ομάδα φιλοδοξεί στην πρώτη της νίκη στην Super League και συνάμα στους πρώτους της βαθμούς μετά το δύσκολο πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Μάλιστα οι κιτρινομπλέ κάνουν κάλεσμα και θέλουν τον κόσμο τους στο γήπεδο έτσι ώστε να γεμίσει τις κερκίδες και να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης (22/09, 18:15) για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 18:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 16:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:15

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.