«Με φουλ τις μηχανές» ξεκίνησε η νέα σεζόν στη Χορωδία Τρίπολης

«Με φουλ τις μηχανές» ξεκίνησε η νέα σεζόν στη Χορωδία Τρίπολης

Οκτώβριος 13, 2015 - 14:16
0 σχόλια

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε η νέα σεζόν (2015-2016) για την Χ.Τ. στα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης 43, Παλαιό Δημαρχείο, 2ος όροφος). Το Καλλιτεχνικό Σωματείο λειτουργεί “με φουλ τις μηχανές του” ήτοι με πλήρη τα τμήματά του:

α) ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΗ Χορωδία “τα Σκαθάρια” και μ' έναν αριθμό 50 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Νηπιαγωγείου και Α' και Β' Δημοτικού). Η πρόβα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο 12.30 - 13.30 το μεσημέρι, με Μο την Καθηγήτρια Πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

β) ΠΑΙΔΙΚΗ Χορωδία “τα Σπουργίτια” και μ' έναν αριθμό 60 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού). Οι πρόβες -κατά φωνή- γίνονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο 10.00 – 12.30 το πρωί, με Μο τον Καθηγητή Μουσικής, Διονύση Καραφωτιά.

γ) ΝΕΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ Χορωδία “La Vita” και μ' έναν αριθμό 40 νέων γυναικών. Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα: την Τετάρτη 7.00 – 8.00 και το Σάββατο 8.00 – 9.00 με Μο την Καθηγήτρια Πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

ΜΙΚΤΗ Χορωδία και μ' έναν αριθμό 50 ατόμων (άντρες και Γυναίκες). Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, μετά τις 7.00..., με Μο τον Καθηγητή Μουσικής, Μιχάλη Γαργαλιώνη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΙΚΤΗ “Ευρωπαϊκή” Χορωδία και μ' έναν αριθμό 50 ατόμων (άντρες και γυναίκες). Οι πρόβες είναι “κατά περίπτωση” και κατά τις μέρες και ώρες της Μικτής Χορωδίας..., με Μο τον Μιχάλη Γαργαλιώνη.

*** Για την ανανέωση και συμπλήρωση των παραπάνω Τμημάτων, η Χ.Τ. αναζητάει καινούργια πρόσωπα... παιδιών και μεγάλων... Όχι, δεν ζητάμε σολίστες· άτομα με σωστή φωνή θέλουμε... Οι ακροάσεις πραγματοποιούνται στα εντευκτήρια της Χ.Τ., Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 8.00 το βράδυ.

*** Στα πλαίσια της “Άλωσης της Τριπολιτσάς” το ΜΙΚΤΟ τμήμα της Χ.Τ., την Τετάρτη 23 Σεπτ., κάνοντας μία, ως συνήθως, εξαιρετική εμφάνιση, παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο μ' ένα πρόγραμμα, “κομμένο ραμμένο” στο χρονικό της Απελευθέρωσης... Ιδιαίτερα, ενθουσίασε, ο Μιχ. Γαργαλιώνης, στο σόλο του, και στο τραγούδι “Για και χαρά σας Μοραΐτες αδέλφια”. Η βραδιά ήταν μία συνδιοργάνωση, Δήμου Τρίπολης-Ένωσης Τριπολιτών Αττικής”, στα πλαίσια της προσφοράς, από την Ε.Τ.Α. προς τον Δήμο, πινάκων ζωγραφικής με προσωπογραφίες του Θ. Κολοκοτρώνη, από Αρκάδες ζωγράφους!

*** Και πάλι, το ΜΙΚΤΟ τμήμα “έκλεψε” την παράσταση, καταχειροκροτούμενο, στο μαγευτικό προάστιο της Αθήνας, Γέρακα, και στο εκεί Χορωδιακό Φεστιβάλ όπου οργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης, την Κυριακή 4 Οκτώβρη, παρουσιάζοντας κοσμικό επιλεγμένο πρόγραμμα... Εκτός της Χ.Τ. συμμετείχαν και οι Χορωδίες Παλλήνης, Διονύσου και Ν. Ηρακλείου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.