Με φακές και φασόλια ταΐζουν τα νήπια στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΔΗΤ

Με φακές και φασόλια ταΐζουν τα νήπια στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΔΗΤ

Ιούνιος 11, 2018 - 21:52
8 σχόλια

Τσιαμούλος: Έχετε χάσει την μπαλα και το γήπεδο στο θέμα της ΚΕΔΗΤ

Ο κ. Τσιαμούλος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 11 Ιουνίου έθεσε μερικά σοβαρά ζητήματα στη διοίκηση του Δήμου. Αυτά είχαν να κάνουν με την ΚΕΔΗΤ, με την ΔΕΥΑΤ, με τα αδέσποτα και με τον υποσιτισμό των παιδιών που έχουν εγγραφεί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Αρχικά αναφέρθηκε στο  ενδιαίτημα των αδέσποτων ζώων, στην περιοχή της Νεστάνης ρωτώντας  σε τι κατασταση βρίσκευια η χορήγηση αδειας.

Ο δήμαρχος στο ερώτημα αυτό απάντησε ότι το έργο έχει περάσει από την πολεοδομία και σε συνέχεια πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες περιβάλλοντος έτσι ώστε να δοθούν οι υπόλοιπες άδειες, χωρίς για ακόμα μία φορά να δίνεται κάποιο χρονοδιάγραμμα.

 Είναι στο τελευταίο στάδιο που αφορά στο περιβάλλον και περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι παρεκλίσεις του γηπέδου για να γίνει η μελέτη.

Δεύτερο θέμα που έθεσε ο κ. Τσιαμούλος είχε να κάνει με τη ΔΕΥΑΤ και με την πλειοψηφία των αποφάσεων που υπάρχουν. «Γιατί η ΔΕΥΑΤ δαπανά χρήματα ύψους 18.000 ευρώ για δικηγόρους; Για ποιο λόγο δίνουμε αυτά τα χρήματα σε νομικές υπηρεσίες που τα λαμβάνει ένας νομικός σε μεγάλη συχνότητα το 70% από αυτά; Εμείς εδώ πληρώνουμε συγκεκριμένους δικηγόρους για να μας συμβουλεύουν; Γιατί δεν έχουμε εμείς λίγες γνώσεις για να διαβάζουμε έγγραφα».

Ο δήμαρχος απαντώντας στο δεύτερο ερώτημα είπε «κανείς δεν το παίζει παντογνώστης και πάντα λαμβάνονται νομικές συμβουλές για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της ΔΕΥΑΤ.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» μίλησε για την ΚΕΔΗΤ ανακοινώνοντας  ότι η υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν πάει στα δικαστήρια από το 2010 και διεκδικούν τα χρήματα από άδειες και δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα που ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

«Κατά πόσο μπορεί μια Επιχείρηση να αντεπεξέλθει; Το κινήσεις έχει κάνει η διοίκηση για να υπερασπιστεί την υπηρεσία;», ρώτησε κλείνοντας.

Ο κ. Παυλής είπε ότι το θέμα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι ο Δήμος κάνει ό,τι προβλέπεται, αναθέτοντας την κάθε κίνηση σε νομικούς για να προχωρήσουν τα θέματα. «Ας περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης και όταν βγει η απόφαση τα πράγματα δεν θα είναι όπως θέλουν.»

Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος κατήγγειλε τν δημοτική αρχή του κ. Παυλή ότι δεν έχει συμπεριλάβει το κρέας στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο για τους μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου.

Η σίτιση των παιδιών μας γίνεται με φακές και χυλοπίτες. Επιτρέπεται τα παιδιά μας να τρώνε μόνο όσπρια και οι γονείς να πηγαίνουν τα κρέατα;

Επίσης έθεσε το ζήτημα της ελλιπούς θέρμανσης στους παιδικούς σταθμούς. 

Ο κ. Παυλής δεν απάντησε με σαφήνεια, παρά μόνον είπε ότι δεν γνωρίζει κανένα περιστατικό όπου γονιός πήγε κρέας για να φάει το παιδί του. Ο κ. Τσιαμούλος απάντησε στη δευτερολογία του ότι ο κ. Παυλής δεν τον κάλυψε σε κανένα ζήτημα και μάλιστα, μιας και έρχεται το Μουντιάλ, τον κατηγόρησε ότι όχι μόνον έχει χάσει την μπάλα, αλλά και το γήπεδο...

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Εσυ παντως τις φακεσ και το ρυζι δεν θα το αντεχες με τιποτα .Φανταζομαι εαν ησουν εσυ ενα απο τα παιδια του σχολειου καθε μερα θα εκλεγες.

να υπερασπιστεί η υπηρεσία από τι ρε μάγκα ? ανοιξε τα μάτια σου ρε να δεις τι έχει γίνει σε άλλους δήμους και μετά έλα να μιλήσεις και διεκδικήσεις και ψήφους , άσχετε!

Καλά τα λες Νικολακη περίπου μισό εκατομμύριο είναι τα δώρα για την ΚΕΔΗΤ, για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης που έχουν κάνει επίσης μαζική προσφυγή, πόσο είναι ξέρεις;;;;

τιμολογιο για τις φακες και τα φασολια εχουμε ,γιατι απο οτι ακουμε ειναι απο πολυ μακρια και για αλλο λογο....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΖΟΡΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΤΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.