Με επιτυχία το Tripoli Apnea Competition 2019 (pics,vid)

Με επιτυχία το Tripoli Apnea Competition 2019 (pics,vid)

Μάρτιος 17, 2019 - 13:48
0 σχόλια

Στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 17 Μαρτίου ο αγώνας ελεύθερης κατάδυσης Tripoli Apnea Competition 2019 για τρίτη συνεχόμενη χρόνια με σημαντικές διακρίσεις και επιδόσεις.

Οι συμμετοχές έφθασαν τις 32 με αθλητές τόσο από όλα τα γεωγραφικά τμήματα της χώρας μας όσο και από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Βραζιλία και την Γερμανία.

Στόχος και προσδοκία του Χρήστου Πολίτη και των διοργανωτών είναι το Tripoli Apnea Competition να αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια και να καθιερωθεί με την σταδιακή του αναβάθμιση σεζόν με την σεζόν ενώ ευχαρίστησε και τους χορηγούς για την μεγάλη τους  συνδρομή για να υλοποιηθεί ο αγώνας αυτός.

Μάλιστα ο Γιάννης Γιαγκίνης πραγματοποίησε σπουδαία επίδοση η οποία είναι στις πρώτες τρεις καλύτερες του κόσμου για την εφετινή χρονιά ως ένα επιστέγασμα της άριστης διοργάνωσης του Tripoli Apnea Competition 2019.

Τέλος, το ραντεβού δόθηκε για το 2020 και τον επόμενο αγώνα στην Τρίπολη. Εξάλλου, ο αγώνας αυτός πλέον έχει γίνει θεσμός στην ελεύθερη κατάδυση και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Με επιτυχία το Tripoli Apnea Competition 2019

Προηγούμενο άρθρο
5η Λαμπαδηφορία Βυτίνας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.