Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Γορτυνιακό Αντάμωμα στη Δημητσάνα (vid)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Γορτυνιακό Αντάμωμα στη Δημητσάνα (vid)

Αύγουστος 19, 2019 - 09:15
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου το Γορτυνιακό Αντάμωμα από την Αδελφότητα Δημητσανιτών, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία και πλήθους κόσμου στον προαύλιο χώρο της Αγίας Κυριακής, όπου στέκει αγέρωχα ο ανδριάντας του Γρηγορίου Ε'.

Την εκδήλωση τίμησαν καλλίφωνοι Γορτύνιοι τραγουδιστές, όπως επίσης και τα χορευτικά συγκροτήματα Δημητσάνας και Βυτίνας.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Δημητσανιτών κ. Αθανάσιος Μαγουλιανίτης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε και στον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε απονομή τιμητικών μεταλλίων στους τραγουδιστές π. Χρήστο Κυριακόπουλο, π. Νικόλαο Ντάβο, κυρία Κατερίνα Κατσίγιαννη και κ. Δημήτριο Ασημακόπουλο, όπως επίσης και στους προέδρους των Χορευτικών, κυρία Άγγελα Μπίρη και κ. Κωνσταντίνο Μπλορίζο από την Αδελφότητα Δημητσανιτών.

Το βίντεο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο ΓΓ της Αδελφότητας Δημητσανιτών κ. Αθανάσιος Κουστένης.

Video: 

1ο Γορτυνιακό Αντάμωμα στη Δημητσάνα στις 16 Αυγούστου 2019 σε ανάλυση 4K/1080p


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.