Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δρομικό διήμερο στα χωριά του Πάρνωνα (pics,vid)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δρομικό διήμερο στα χωριά του Πάρνωνα (pics,vid)

Ιούλιος 18, 2018 - 16:02
0 σχόλια

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στην συνδιοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα «Κρόνιο Πέρασμα: τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών» που διεξήχθη στις 14.07.2018 με σημείο αφετηρίας και τερματισμού τον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, τον ΦΔΠΜΜΜ, την τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου με την αρωγή φορέων και επαγγελματιών της κοινότητας αλλά και την ευγενική συμμετοχή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων Δυτ. Αττικής. Συμπληρωματικά, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ένας δεύτερος παράλληλος αγώνας, συνολικής απόστασης 37,5 χλμ. με το όνομα «Δρόμοι του Πάρνωνα ή Ημικρόνιον Πέρασμα».

Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15.07.2018 με την πραγματοποίηση του 1ου Ημιμαραθωνίου Βόρειας Κυνουρίας «Ο ΤΑΝΑΟΣ» με αφετηρία και τερματισμό τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και ενός αγώνα 6 χλμ. (πλήρης κύκλος Άγιου Πέτρου). Στο σημαντικό αυτό δρομικό διήμερο συμμετείχαν 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο Φορέας Διαχείρισης ως μέλος της επιτροπής συντονισμού του αγώνα συνεργάστηκε με τους κατά τόπους φορείς, εθελοντές, συλλόγους και οργανώσεις για την προετοιμασία του Κρονίου Περάσματος, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα η οποιαδήποτε εκκρεμότητα ως προς τη στελέχωση και τις προμήθειες των σταθμών ανεφοδιασμού, την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, κ.α. Παράλληλα, κάλυψε διοικητικά την αθλητική εκδήλωση και ανέλαβε την οργάνωση και την στελέχωση ορισμένων από τους 13 σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών. Σημαντική ήταν και η αρωγή του προσωπικού του Φορέα το οποίο συνέβαλε ενεργά στην αθλητική διοργάνωση, τόσο με τη στελέχωση σταθμών ανεφοδιασμού, όσο και με τη χρήση των οχημάτων του Φορέα για την υποστήριξη και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το Κρόνιο Πέρασμα 2018 ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων και αναμνηστικών στους πρώτους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της κοινότητας του Αγίου Πέτρου προσέφεραν και φέτος ένα συμβολικό κέρασμα σε όλους τους αθλητές, ενώ προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας για τα παιδιά εντός του χωριού.

Στην πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής για τη στελέχωση των σταθμών ανεφοδιασμού των αθλητών του αγώνα ανταποκριθήκαν, επίσης, οι παρακάτω φορείς:

Μορφωτικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών,
Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γκοριτσάς,
Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακούς,
Σπαρτιάτες Δρομείς,
Ομάδα Διάσωσης Ετοιμοκλής,
Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων,
Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Πέτρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν ενεργά την φετινή διοργάνωση, είτε ως χορηγοί, είτε ως εθελοντές.

Για την τελική κατάταξη των αθλητών και αθλητριών που τερμάτισαν μπορείτε να ενημερωθείτε από τους παρακάτω συνδέσμους:  https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=2e0b9ba12042c138b57fc267f...

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=2e0b9ba12042c138b57fc267f...

 

 

Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας

Video: 

Κρόνιο Πέρασμα 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.