Με επιτυχία ο 3ος αγώνας του Φιλικού Πρωταθλήματος Κατάβασης 2017 στα Δολιανά (pics,vid)

Με επιτυχία ο 3ος αγώνας του Φιλικού Πρωταθλήματος Κατάβασης 2017 στα Δολιανά (pics,vid)

Σεπτέμβριος 27, 2017 - 11:46
0 σχόλια

Με πλούσιο θέαμα, πολλές συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Άνω Δολιανά 3ος αγώνας του Φιλικού Πρωταθλήματος Κατάβασης 2017.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Μ.Τ.Β Αρκαδίας διοργάνωσαν τον αγώνα δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μια μοναδική διαδρομή και μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Αρκαδικό Κύπελλο Downhill που έλαβε χώρα στους Αγίους Θεοδώρους της Τρίπολης και στην Βυτίνα, πήρε μέρος ο Νίκος Ανδρεόπουλος.

Ο Πατρινός ποδηλάτης συμμετείχε στην διοργάνωση, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την Arcadia MtB Club, αποφασίζοντας μάλιστα να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου, σε ένα αγώνισμα όπως είναι το downhill που είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν.

Διαδρομή/περιοχή εκκίνησης - τερματισμού:

Η γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στη θέση του τερματισμού. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η συγκέντρωση των αθλητών για τη μεταφορά προς την εκκίνηση. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και όσο το δυνατόν ασφαλής για τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση ανάγκης, ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή, μέχρι και την έναρξη της επίσημης προπόνησης.

Κανονισμοί:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και τους ειδικούς κανονισμούς, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Κατηγορίες:

Για την συμπλήρωση κάθε κατηγορίας απαιτείται ελάχιστος αριθμός, επτά (7+) συμμετεχόντων ανά κατηγορία. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις παρακάτω αγωνιστικές κατηγορίες: 

-Άνδρες Κατηγορία DH (downhill)
-Άνδρες Κατηγορία Hardtail
-Άνδρες Κατηγορία All Mountain Enduro
-Άνδρες Κατηγορία Ε-Bike
-Junior Ενιαία Κατηγορία (κάτω των 18 ετών)
-Γυναίκες Ενιαία Κατηγορία 
-Κατατακτήριος Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τον Οργανωτή)
-Τελικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται ανά κατηγορία με τους αριθμούς του αγώνα.)

Εξοπλισμός:

Οι προδιαγραφές του κατάλληλου για το DH εξοπλισμού προστασίας και ένδυσης, όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ (κράνος κλειστού τύπου Full Face, επιγονατίδες, επαγκωνίδες και προστατευτικό θώρακα), με κίνδυνο άρνησης εκκίνησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Φωτογραφίες από το XtremeGreece

Video: 

DirtHolics - Doliana Urban Downhill Race 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.