Με επιτυχία, κέφι και συγκίνηση το 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα (pics,vid)

Με επιτυχία, κέφι και συγκίνηση το 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα (pics,vid)

Ιούλιος 28, 2019 - 10:30
1 σχόλια

Βραδιά αφιερωμένη στους Σεχιώτες ήταν αυτή του Σαββάτου 27 Ιουλίου με το 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Με σεβασμό στο παρελθόν της περιοχής και όραμα για το παρών και το μέλλον ο πολιτιστικός σύλλογος αλληλοβοηθείας "Η Αγία Τριάς"  Σέχι διοργάνωσε το 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα και έδωσε την δυνατότητα στον κόσμο να σμίξει, να νοσταλγήσει παλιές ιστορίες, να έρθει πιο κοντά, να χορέψει και να διασκεδάσει.

Το 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από Σεχιώτες που μένουν στην Τρίπολη, από Σεχιώτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από Σεχιώτες του εξωτερικού κάνοντας ακόμα πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή αυτή την όμορφη βραδιά.

Στην εκδήλωση η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου αλληλοβοηθείας "Η Αγία Τριάς"  Σέχι μίλησε για την περιοχή και την ιστορία που έχει και εν συνεχεία μέσα σε κλίμα συγκίνησης  τιμήθηκαν με μία εικόνα της Αγίας Τριάδας δύο Σεχιώτες η κα Κική Μονοπόρτη Κυρίμη και ο κ. Δημήτριος (Μίμης) Δελής. Τις τιμητικές βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης.

Αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε η ορχήστρα με παραδοσιακούς ήχους να δίνουν την δική τους αίγλη στην εκδήλωση με την βραδιά να ολοκληρώνεται με κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 8ο Πανσεχιώτικο αντάμωμα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.