Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Ιούλιος 14, 2019 - 11:01
0 σχόλια

Με πολύ ενθουσιασμό και με  πάνω 200 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης την Κυριακή 14 Ιουλίου με την Πλατεία Άρεως να πλημμυρίζει από ποδήλατα και χαμόγελα.

Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ο Π.Ο.Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, διοργάνωσαν τον «4ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης – 2019», στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης στις κατηγορίες Μάστερ/Π.Ε.Π.Α: Α’, Β1’, Β2’, Γ1’, Γ2’, Δ', Θ΄ και κατηγορία ΟΠΕΝ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 στην πλατεία Άρεως με τερματισμό μετά από μια ιδιαίτερη διαδρομή μέσα από το Μέναλο τη Σιλίμνα σε μια μέρα όπου το ποδήλατο έχει την τιμητική του στην Τρίπολη και η διοργάνωση στέφεται κάθε χρόνο και με μεγαλύτερη επιτυχία.

Κατεύθυνση Β.Δ. προς Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, 10χλμ στροφή αριστερά προς Πύργος - Αρχ.Ολυμπία, 15ο χλμ. ελεύθερο, 25χλμ Λεβίδι, 32 χλμ Βλαχέρνα, 43χλμ στροφή αριστερά προς Αλωνίσταινα, 52χλμ Αλωνίσταινα, 64χλμ Δαβιά, 71χλμ Τερματισμός (είσοδος Σιλίμνας).

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο Δημήτρης Πιπέρης εκ των διοργανωτών του ποδηλατικού αυτού event εκπροσωπώντας Π.Ο. Τρίπολης τονίζοντας  την ευχαρίστηση τους για τις πολλές συμμετοχές, για το ιδιαίτερο της διαδρομής με τους συμμετέχοντες πέραν του αγωνίσματος να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Τρίπολης και βέβαια για το ποδήλατο που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μέσα στην πόλη στοχεύοντας να γίνει θεσμός και να αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο ο ποδηλατικός γύρος Τρίπολης.

Επίσης στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε η πρωταθλήτρια στίβου από την Αρκαδία Κατερίνα Μπερδούση για την πρώτη της συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΑ Σωτήρης Περίνης αλλά και ο Αρκάς ποδοηλάτης αθλητής Νικήτας Φράγκος

Να σημειωθεί ότι εκτός από την συμμετοχή αθλητών από την Αρκαδία το παρών έδωσαν στο event του 4ου Ποδηλατικού Γύρου Τρίπολης και αρκετοί αθλητές από άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 4ος ποδηλατικός γύρος Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.