Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 2ος ποδηλατικός γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 2ος ποδηλατικός γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 25, 2017 - 11:28
0 σχόλια

Mε πολύ ενθουσιασμό και με  πάνω 250 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ο Π.Ο. Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, διοργάνωσαν τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με σκοπό να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 στην πλατεία Άρεως από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο με τερματισμό μετά από μια ιδιαίτερη διαδρομή τη Σιλίμνα.

Διαδρομή: Κατεύθυνση ΒΔ προς Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, 10χλμ στροφή αριστερά προς Πύργος - Αρχ.Ολυμπία, 18ο χλμ. ελεύθερο, 25χλμ Λεβίδι, 32 χλμ Βλαχέρνα, 43χλμ στροφή αριστερά προς Αλωνίσταινα, 52χλμ Αλωνίσταινα, 64χλμ Δαβιά, 71χλμ Τερματισμός (είσοδος Σιλίμνας).

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Δημήτρης Πιπέρης εκ των διοργανωτών του ποδηλατικού αυτού event εκπροσωπώντας Π.Ο. Τρίπολης, o Δημήτρης Συμιώτης μέλος του Π.Ο. Τρίπολης και αθλητής της ποδηλατοδρομίας αυτής αλλά και ο πρόεδρος του Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική. Ένωση. Παλαιμάχων. Αθλητών).

Όλοι τόνισαν την ευχαρίστηση τους για τις πάρα πολλές συμμετοχές, για το ιδιαίτερο της διαδρομής με τους συμμετέχοντες πέραν του αγωνίσματος να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Τρίπολης και βέβαια για το ποδήλατο που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μέσα στην πόλη.

Επίσης ο Δημήτρης Πιπέρης αφού ευχαρίστησε και τον Δήμο Τρίπολης για την συμπαράσταση του έκανε ειδική αναφορά στην αθλήτρια από την Αρκαδία Ηρώ Μηλάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Ξάνθη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου γυναικών στα 108 χιλιόμετρα δρόμου αντοχής δίνοντας της πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία της αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως τους αθλητές του 2ου ποδηλατικού γύρου Τρίπολης συνοδεύει ασθενοφόρο της ΔΕΗ σε μια κίνηση χορηγίας για το ποδηλατικό αυτό event.

Video: 

Arcadia Portal.gr 2ος ποδηλατικός γύρος Τρίπολης 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.