Με επιτυχία η ημερίδα από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη (pics,vid)

Με επιτυχία η ημερίδα από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 21, 2019 - 10:02
0 σχόλια

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου Επιμορφωτικό σεμινάριο για αναπτυξιακές ηλικίες που αφορούσε προπονητές και αθλητές του στίβου.

Η ημερίδα αυτή συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον με τους προπονητές και τους αθλητές να συλλέγουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε ένα σεμινάριο όπου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην ημερίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου άνοιξαν 4 ενημερωτικά κεφάλαια εισηγήσεων τα οποία και ήταν τα εξής:

1. Πρόληψη για την αποφυγή μυϊκής θλάσης και η επανένταξή τους στην προπονητική διαδικασία μετά από τον τραυματισμό: Εισηγήτρια Αληγέωργα Ανδριάνα (Φυσικοθεραπεύτρια συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

2. Ανάπτυξη ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες: Εισηγητής Κέλλης Σπύρος (μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Πρόεδρος ΕΠΕΠ. Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ.).

3. Ο ρόλος των γονέων και των προπονητών στην ψυχική ανθεκτικότητα του αθλητή: Εισηγήτρια Πατσού Φρόσω (Αθλητική ψυχολόγος επιστημονικός συνεργάτης ΣΕΓΑΣ).

4. Το διατροφικό 24ωρο ενός αθλητή: Εισηγητής Μπερτζελέτος Δημήτριος (Διατροφολόγος MSc MEd συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

Αμέσως μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησαν βραβεύσεις σε αθλητές και αθλήτριες της Περιφέρειας μας οι οποίοι είχαν καταταχθεί στην πρώτη οκτάδα των θερινών Πανελληνίων πρωταθλημάτων το 2018.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου με ανταλλαγές ευχών για καλή χρονιά γεμάτη υγεία, διακρίσεις και πολλές επιτυχίες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα, σεμινάριο και βραβέύσεις από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.