Με επιτυχία η 1η εβδομάδα για τα Κολοκοτρώνεια 2014

Με επιτυχία η 1η εβδομάδα για τα Κολοκοτρώνεια 2014

Οκτώβριος 19, 2014 - 21:53
0 σχόλια

Τελείωσε  με επιτυχία η πρώτη εβδομάδα του τουρνουά “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN 2014”. Οι αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους το μεγαλύτερο τουρνουά της Πελοποννήσου αγωνίστηκαν όλοι την πρώτη εβδομάδα, με το τουρνουά να φτάνει σχεδόν σε όλες του τις κατηγορίες μέχρι την 8άδα. Η μοναδική κατηγορία που έφτασε στο τέλος της είναι η κατηγορία των super 10s, όπου ήρθε και η πρώτη επιτυχία για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την κατάληψη της 1ης θέσης.

Την 2η εβδομάδα (20-26/10) θα διεξαχθούν οι αγώνες τόσο της 8άδας μέχρι και τους τελικούς του Σαββατοκύριακου (25-26/10). Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει για πρώτη φορά στο τουρνουά “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN” πίσω ταμπλό (consolation draw) με νικητή στις κατηγορίες των γυναικών και των ανδρών 15-35 και +35. Το consolation draw θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 20/10 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας με έπαθλο και δώρο μόνο στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας. Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να τιμήσει με την παρουσία του για ακόμα μια φορά το τουρνουά των “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2014”.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.