Με επιτυχία έκλεισε η διοργάνωση του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ

Με επιτυχία έκλεισε η διοργάνωση του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ

Δεκέμβριος 04, 2018 - 19:45
0 σχόλια

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκλεισε η διοργάνωση του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ, διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης, που διεξήχθη στην Τρίπολη στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018.

Με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ξαναδιοργανώθηκαν οι αγώνες στη σημαντική υποδομή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Τρίπολης, μετά από ένα χρόνο απουσίας. 

Οι συνδιοργανωτές Δήμος Τρίπολης με το ΝΠΔΔ και η υποστήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, καθώς και η υψηλή ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου, με κυρίαρχους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης, κατάφερε να υποστηρίξει με μεγάλο επαγγελματισμό τους περισσότερους από 1000 κολυμβητές, προπονητές και συνοδούς, που κατέκλυσαν την πόλη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. 

Η τελετή έναρξης των αγώνων το απόγευμα του Σαββάτου ενδύθηκε με τις εξαιρετικές μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Τρίπολης, όπου με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κηρύχθηκε η έναρξη, τονώνοντας τα αισθήματα του κατάμεστου από αθλητές και συνοδούς χώρους του Κολυμβητηρίου και  αναδεικνύοντας τη δύναμη και τη σχέση του αθλητισμού και του πολιτισμού.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑΤ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους με τον τρόπο τους συνέβαλλαν στην επιτυχή αυτή διοργάνωση. Οι χορηγοί μας, οι εθελοντές μας, οι κριτές και οι χρονομέτρες, η γραμματεία της Περιφερειακής Επιτροπής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας με τον Πρόεδρο κο Μαστοράκο Σπύρο, η γιατρός κα  Μαραγκού – Βρουστούρη Αγγελική Αικατερίνη, οι οποίοι με μεγάλη υπευθυνότητα και υπομονή υποστήριξαν τη διοργάνωση των αγώνων σε όλη τη διάρκειά της, αντιμετωπίζοντας τα μικρά ιατρικά περιστατικά που προέκυψαν, τα ΜΜΕ, και όλοι οι συμμετέχοντες, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στο χαρτί για την τεράστια συνεισφορά τους στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε για την προσφορά των φρούτων και ιδιαίτερα των τοπικών προϊόντων ποιότητας Μήλα Ντελίσιους Πιλαφά την Ένωση Λαϊκών Αγορών Αρκαδίας, το Φούρνο «Φούτρης – Θεοδωρόπουλος Μέλι και Στάχυ», για την προσφορά των αρτοποιημάτων που στήριξαν τους 38 αθλητές του ΚΟΑΤ το διήμερο των αγώνων, καθώς και τα οινοποιεία ΤΡΟΥΠΗ και ΤΣΕΛΕΠΟΥ οι εξαιρετικοί οίνοι της «αρκαδικής τοπικής μαντινειακής ποικιλίας: μοσχοφίλερο» μαζί με το πληροφοριακό υλικό της Μυθικής Πελοποννήσου, που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δημιούργησαν το «ΚΑΛΑΘΙ του ΚΟΑΤ» για το διήμερο του 12ου Κυπέλλου 2018. 

Επίσης, τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, καθώς και όλα τα ΜΜΕ, τύπος, ραδιόφωνο και διαδίκτυο, που αδειάλειπτα υποστήριξαν την προβολή του τοπικού αυτού γεγονότος της κολύμβησης και του αθλητισμού.  

Ευχαριστούμε θερμά όλους και θα επανέλθουμε με περισσότερες ειδήσεις για τη σημαντική διοργάνωσή μας,12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                                                       Η Γενική Γραμματέας

 

Καλαθά Χριστίνα                                                                                            Λούτου – Κορομηλά Ευγενία

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.