Με επιτυχία διεξήχθη το «3on3» του Αρκαδικού (photos + videos)

Με επιτυχία διεξήχθη το «3on3» του Αρκαδικού (photos + videos)

Δεκέμβριος 20, 2014 - 19:31
1 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το τουρνουά «3 με 3» που διοργάνωσε ο Αρκαδικός στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για τα τμήματα υποδομής του, με τη συμμετοχή 150 παιδιών στα «μονά» και στους διαγωνισμούς περνώντας ευχάριστα με το μπάσκετ, απολαμβάνοντας παράλληλα τη χαρά του παιχνιδιού και γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα το άθλημα.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων έγιναν οι βραβεύσεις στους νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ αναμνηστικό της διοργάνωσης πήραν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά «3 με 3».

Κάτι πολύ σημαντικό ήταν η παρουσία της ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με τους προπονητές και τους παίκτες να εκτελούν χρέη διαιτητή και γραμματείας, επίσης με κάθε ευκαιρία έδειχναν στα παιδιά τα «μυστικά» του αθλήματος. Η εικόνα των ψηλών του Αρκαδικού, Ντζόρτζεβιτς και Αναστασάκη ανάμεσα στα παιδιά «είναι όλα τα λεφτά». Στο τέλος παίκτες και προπονητές έκαναν και τις απονομές στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές των διαγωνισμών.

Στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Αρκαδικού είπαν πως είναι πολύ ευχάριστο που τόσα πολλά παιδιά ασχολούνται με το μπάσκετ σε μια επαρχιακή πόλη κάτι που δείχνει πως στην Τρίπολη αγαπάνε το συγκεκριμένο άθλημα. Επίσης όλοι οι παίκτες δήλωσαν πως είναι πολύ σημαντικό που βρέθηκαν ανάμεσα στα παιδιά γιατί έτσι δίνουν κίνητρο στην νέα γενειά για να συνεχίσει αλλά και οι ίδιοι θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Με επιτυχία το 3on3 του Αρκαδικού

Arcadia Portal.gr Οι δηλώσεις για το 3on3


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολύ καλή προσπάθεια, πολλά παιδιά, αλλά μου γενιέται η απορία; Που ήταν όλα αυτά τα παιδιά του Αρκαδικού που διψάνε για μπάσκετ, όταν μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφθούν τα μεγαθήρια του Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης; Να γεμίσουν τις εξέδρες βρε αδερφέ, να θαυμάσουν τα πρότυπα τους απο κοντά, να πάρουν ένα αυτόγραφο να χουν να θυμούνται ότι τον Τσαρτσαρή τον Ντικούδη τους είδαν απο κοντά. Γιατί τον Πρέλεβιτς δεν τον ξέρουν τα μικρά παιδάκια... Αδιαφορία, η τρικλοποδιά...;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.