Με επιτυχία το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Τρίπολη (pics,vid)

Με επιτυχία το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 26, 2018 - 09:58
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ της Ένωσης μας.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της εκδήλωσης μιας και τα έσοδα θα δοθούν στην ομάδα μπάσκετ του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μωριάς» έκανε το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να έχει την δική του ιδιαίτερη αξία.

Εκτός όμως από την φιλανθρωπική αξία της μπασκετικής αυτής γιορτής το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σύνδεσε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και χάρισε σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Τρίπολης αρκετό θέαμα και πολύ όμορφες στιγμές με τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους ανθρώπους της Ένωσης να στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Η γιορτή ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης κλιμακίων παμπαίδων Αρκαδίας και Μεσσηνίας που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αρκαδίας με τα παιδιά να παίρνουν το πιο θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να τιμά την ομάδα που αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα του στα εγκαίνια του ΔΑΚ Τρίπολης στις 30 Μαΐου 1978 πριν από 40 χρόνια δηλαδή σε μια άκρως ιδιαίτερη στιγμή.

Ακολούθησε η βράβευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος παρέλαβε φανέλα All Star με τον αριθμό ''10'' από τον πρώην πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Μιχάλη Βακαλόπουλο.

Στις ομιλίες ο νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και όλους όσους με την συνδρομή τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή του μπάσκετ τονίζοντας πως η εκδήλωση αυτή συνδέει το παρελθόν, το παρών και το μέλλον του μπάσκετ της Ένωσης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είπε πως η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τα δείγματα γραφής στο Ελληνικό μπάσκετ τονίζοντας πως η Περιφέρεια είναι παρούσα για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Ο  Νίκος Καραλής εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΜΕΑ ευχαρίστησε την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την Περιφέρεια για το 2ο  2ο All Star Game όπου τα έσοδα του θα δοθούν στην ομάδα μπάσκετ του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μωριάς».

Στο κυρίως μενού ακολούθησε ο αγώνας των Ανδρών με τις επίλεκτες ομάδες να είναι χωρισμένες σε All Star 1 και All Star 2. Θέαμα, όμορφες συνεργασίες, εντυπωσιακά καλάθια αλλά και τρομερά καρφώματα ξεσήκωσαν τον κόσμο που παρακολούθησε μια πολύ όμορφη μπασκετική παράσταση από τους αθλητές των ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το ισόπαλο 110-110 στο τέλος του αγώνα βρήκε μια αγκαλιά τις δύο ομάδες με το φινάλε να έχει την συμμετοχή όλων αφού μέρος στο παιχνίδι πήραν οι πάγκοι, οι διαιτητές αλλά και ο εκφωνητής της εκδήλωσης με τον Χρήστο Γεννιά να πετυχαίνει το τελευταίο καλάθι του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός τρίποντων με τους Γιώργο Μαθιόπουλο της Καλαμάτας BC και Σπύρο Χριστογιαννόπουλο του Πολύβιου να περνούν στο τελικό με τον Γιώργο Μαθιόπουλο να είναι ο νικητής με 15 εύστοχα τρίποντα έναντι 12 του Χριστογιαννόπουλου.

Η επιτυχημένη εκδήλωση του 2ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έκλεισε με την ευχή να αποτελέσει θεσμό και τα επόμενα χρόνια ως μια ξεχωριστή μέρα για το μπάσκετ των τριών νομών της Ένωσης.

All Star 1 (Κούτρης, Βερβαινιώτης): Κουρέτας, Προκόπος, Πολυζωγόπουλος, Κούτρης, Παναγιώτου, Καλούλι, Καραγιάννης, Γεωργανάς, Μανωλάκης, Δορλής, Τσικούρης, Κουτίβας.

All Star 2 (Μπαλής, Σκιαδάς): Σπανάκος, Κωνσταντίνου, Γούναρης, Μαθιόπουλος, Κάτσαρης, Τσιλιμίγκρας, Τόμπρος, Αγγουράς, Πετρόπουλος, Λουκάς, Κυριακόπουλος, Γιαννακόπουλος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.