Με επίκεντρο το οικονομικό των ομάδων η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας

Με επίκεντρο το οικονομικό των ομάδων η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας

Ιούνιος 26, 2018 - 10:50
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου στην Τρίπολη η καθιερωμένη Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων και των Μελών της ΕΠΣ Αρκαδίας όπου και συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Το παρών στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Αρκαδίας, μέλη και εκπρόσωποι σωματείων  αλλά και ο Γιώργος Τσούκας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας.

Αρχικά η Συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν όπου και εγκρίθηκε ομόφωνα που ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία η ΕΠΣ Αρκαδίας άκουσε τις απόψεις των ανθρώπων που εκπροσώπησαν τα σωματεία τους με τον διάλογο και τις προτάσεις να ξεκινούν.

Μετά το τέλος του απολογισμού της περσινής αγωνιστικής σεζόν οι εκπρόσωποι των σωματείων κατέθεσαν τις απόψεις αλλά και τις προτάσεις τους προς την ΕΠΣ Αρκαδίας με το οικονομικό πρόβλημα των σωματείων να αποτελεί το κυρίαρχο θέμα που συγκέντρωσε και το περισσότερο ενδιαφέρον του διαλόγου αφού υπήρξαν προτάσεις για τρόπους οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων.

Από κει και πέρα ένα ακόμα από τα κεντρικά θέματα ήταν και το παιδικό πρωτάθλημα και το όριο ηλικίας ποδοσφαιριστών στην πρώτη κατηγορία της Α' Αρκαδίας καθώς επίσης και η Β' Αρκαδίας όπου η πρόταση της ΕΠΣ Αρκαδίας κάνει λόγο για έναν όμιλο από την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε καλό κλίμα με σκοπό όλων να αποτελεί η εύρεση λύσεων για την βελτίωση των συνθηκών των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου του νομού μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.