Με έντονο κιτρινομπλέ χρώμα το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.

Με έντονο κιτρινομπλέ χρώμα το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.

Μάιος 08, 2019 - 16:23
2 σχόλια

Με έντονο κιτρινομπλέ χρώμα ανακοινώθηκε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΠ με τον Γιώργο Μπαντή να αναλαμβάνβει καθήοντα προέδρου και τον Χρήστο Τασουλή Γενικού Γραμματέα. Στο συμβούλιο βρίσκονται επίσης και οι Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης και Παντελιάδης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 6η Μαΐου 2019, μετά και την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Α.Π. – Τ.Α.Π. 

Πρόεδρος: Μπαντής Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Κουρμπέλης Δημήτριος

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος

Ειδικοί Σύμβουλοι: Μασούρας Γεώργιος, Μπακασέτας Αναστάσιος

Γενικός Γραμματέας: Τασουλής Χρίστος

Ειδικός Γραμματέας: Ζησόπουλος Γεώργιος

Ταμίας: Τσαμπούρης Σάββας

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παντελιάδης Αθανάσιος

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γεώργιος Μπαντής ανέφερε τα εξής:

«Εκ μέρους του νέου διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό προς όφελος του ποδοσφαιριστή και του ίδιου του αθλήματος. Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που όλοι μαζί θα βάλουμε».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

σιγα μην ειναι αστερας, μονο ο τασουλης και αυτον τον ειχατε διωξει σε ποιον τα λετε αυτα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.