Με δίπλωμα UEFA C οι προπονητές για την Α' Αρκαδίας

Με δίπλωμα UEFA C οι προπονητές για την Α' Αρκαδίας

Ιούνιος 25, 2019 - 14:32
1 σχόλια

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας κατά την Γενική Συνέλευση οι προπονητές που θα βρίσκονται σε πάγκους ομάδων της Α' Αρκαδίας είναι υποχρεωτικό είναι κάτοχοι προπονητικού διπλώματος τουλάχιστον UEFA C.

Μάλιστα λίγους μήνες πριν στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε σχολή προπονητών UEFA C με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας μάλιστα να εκφράζουν την απογοήτευση τους για την μικρή συμμετοχή ενδιαφερόμενων από τον νομό μας.

Έτσι λοιπόν οι προπονητές των ομάδων της Α' Αρκαδίας από την νέα σεζόν καλούνται να είναι διπλωματούχοι από UEFA C και πάνω ενώ ανοιχτό παραμένει αν κάποιος που ήταν στην σχολή UEFA C και δεν πήρε το δίπλωνα μπορεί μέσω πιστοποίησης να είναι στον πάγκο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρωτατε αν ειχε 500 ευρω για να το παρει αν,ξαναλεω αν θα περναγε στις εξετασεις?Απο αυτους που εδωσαν εξετασεις πριν λιγους μηνες εας μονο το πηρε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.