Με το «δεξί» άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές της Τρίπολης (vid)

Με το «δεξί» άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές της Τρίπολης (vid)

Ιούνιος 08, 2018 - 14:26
0 σχόλια

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκθεση) άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Το θέμα των Πανελλαδικών που έπεσε στους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι η «Παιδεία και η Εκπαίδευση» κείμενο του Δ. Ν. Μαρωνίτη στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», 1/3/2009 και 8/3/2009 (το κείμενο προσαρμόστηκε για τον σκοπό της αξιολόγησης).

Λίγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη δοκιμασία, έτσι όπως υποστηρίζει η πλειονότητα των υποψήφιων φοιτητών, οι οποίοι σήμερα διαγωνίστηκαν το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Οι μαθητές που βγήκαν από το 4ο Ενιαίο Λύκειο Τρίπολης είναι αισιόδοξοι καθώς το θέμα της έκθεσης ήταν «βατό» όπως και οι υπόλοιπες ερωτήσεις ήταν κατανοητές και δεν τους δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. Η καλή αρχή η οποία έκαναν, τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν με εύκολα θέματα χωρίς ιδιαίτερες «παγίδες»

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Με το «δεξί» άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές της Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.