Με άσχημο καιρό κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα στην Αρκαδία

Με άσχημο καιρό κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα στην Αρκαδία

Απρίλιος 17, 2014 - 10:39
1 σχόλια

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Αρκαδία και στην Τρίπολη σήμερα Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με τη θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 18/4, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ανάσταση θα κάνουμε φέτος με συννεφιά, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου,  η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-7 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν εντάσεως  από 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μία μικρή βελτίωση, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 11 βαθμούς κελσίου , ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 9 βαθμούς κελσίου με τους ανέμους να πνέουν στα 4- 5 μποφόρ.

Συννεφιά όμως και ανήμερα του Πάσχα, ευτυχώς όπως όλα δείχνουν χωρίς βροχές με τη θερμοκρασία να αγγίζει το μεσημέρι τους 8 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν με ένταση 4 μποφόρ.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Νομίζω ότι η πρόγνωση για την ημέρα του Πάσχα λέει τουλάχιστον 18 βαθμούς κελσίου, κι όχι 8. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ