Με Αστέρα στις κερκίδες του Μπερναμπέου ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες (pic)

Με Αστέρα στις κερκίδες του Μπερναμπέου ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες (pic)

Δεκέμβριος 10, 2018 - 09:06
0 σχόλια

Ο μεγάλος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς καθήλωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη στρέφοντας τα μάτια και την προσοχή των φιλάθλων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου γι' αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Στην Μαδρίτη και στις κερκίδες του Μπερναμπέου για να δουν από κοντά και να ζήσουν αυτό το ιστορικό τελικό βρέθηκαν οι Αργεντινοί Ματίας Ιγκλέσιας και Μάρτιν Τόνσο μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Γαλανακόπουλο.

Μάλιστα ο Νίκος Γαλανακόπουλος με ανάρτηση του στα social media ανέβασε σχετικές φωτογραφίες που είναι μαζί με τους δύο Αργεντινούς άσους της αρκαδικής ομάδας από τις κερκίδες του ποδοσφαιρικού "σπιτιού" της Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξένησε το απόλυτο ντέρμπι αιωνίων.

Στα του τελικού η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας με 3-1 στην παράταση της Μπόκα (1-1 κανονικός αγώνας) κατακτώντας το 4ο Κόπα Λιμπερταδόρες στην ιστορία της σημειώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

Η Μπόκα προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπενεντέτο στο 44' με τους "μιλιονάριος" να ισοφαρίζουν στο 68' με τον Πράτο στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο 109 ο Κιντέρο με κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και στο 120' Πίτο Μαρτίνες έφυγε μόνος του προς το τέρμα της Μπόκα (ο Αντράδα είχε αφήσει την εστία του ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης στα αντίπαλα καρέ) και έκανε το 3-1 για την Ρίβερ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ: Αρμάνι, Μοντιέλ (71' Μαγιάδα), Μαϊδάνα, Πινόλα, Κάσκο, Ένσο Πέρες, Πόνσιο (59' Κιντέρο), Παλάσιος (99' Άλβαρες), Φερνάντες (112' Σουκουλίνι), Μαρτίνες, Πράτο

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Αντράδα, Μπουφαρίνι (112' Τέβες), Μαγκαγιάν, Ισκέρδος, Ολάσα, Νάντες, Μπάριος, Πάμπλο Πέρες (89' Γκάγκο), Παβόν, Μπενεντέτο (62' Αμπίλια), Βίγια (95' Χάρα)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και εγώ μαζί με τους Αργεντινούς!!! River vs Boca final copa libertadores.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Galanakopoulos (@galanakop) στις 9 Δεκ, 2018 στις 11:55 πμ PST

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.