Με «άρωμα» Τρίπολης το video-clip του Δήμου Αναστασιάδη (vid)

Με «άρωμα» Τρίπολης το video-clip του Δήμου Αναστασιάδη (vid)

Μάρτιος 29, 2019 - 11:11
0 σχόλια

Το σενάριο υπογράφει ο Μιχάλης Σακελλαράκης

Τα πρώτο σκαλί στα καλλιτεχνικά δρώμενα έκανε ο δικός μας Μιχάλης Σακελλαράκης από την Τρίπολη, συμμετέχοντας στο εντυπωσιακό music video για τη νέα επιτυχία του Δήμου Αναστασιάδη «Φταις» που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Ο κ. Σακελλαράκης που υπογράφει το σενάριο του video- clip μάς συστήνεται και μας ξεναγεί πίσω από της κάμερες. Όπως θα δείτε και στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο Μιχάλης επιλέγει  να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά αθόρυβα, διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Τον Μιχάλη τον γνωρίσαμε στα δημοσιογραφικά γραφεία, αφού για ένα μικρό χρονικό διάστημα ασχολήθηκε αξιοπρεπώς με τον κλάδο στην Τρίπολη.  Η μουσική, οι ταινίες και οι σειρές, ήταν πάντα οι αγαπημένες του συζητήσεις στο κενό από την εργασία. Τώρα ο Μιχάλης βρίσκεται στα ερτζιανά της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και μπορείτε να τον ακούστε στην εκπομπή με «Με Τρέλα» - Season 5, κάθε Δεύτερα 15:00 με 17:00.

Είναι η πρώτη σας δουλειά στον χώρο των video-clip;

Ναι, η πρώτη φορά σε αυτό τον χώρο και γενικότερα η πρώτη φορά που μια ιδέα μου παίρνει σάρκα και οστά.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Δήμο Αναστασιάδη;

Η συνεργασία μου έγινε με το σκηνοθέτη του video clip, Γιάννη Παπαδάκο, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά ζωντάνεψε την ιδέα από το χαρτί στην οθόνη. Είναι μεγάλη μου τιμή που ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες video clip της χώρας, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, έβαλε την υπογραφή του σε ένα δικό μου σενάριο.

Εκτός από μια λαμπρή πορεία στον χώρο αυτό, το ταλέντο του έχει πολλές πλευρές.

Σκηνοθέτης των ταινιών «The Bachelor 2 & 3», δυο από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε ένα κινηματογραφικό clip, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Επαφή με τον ίδιο τον Δήμο Αναστασιάδη δεν υπήρξε αλλά η φωνή του έντυσε μαγικά την ιστορία αυτή.

Πείτε μας δύο λόγια για την ιστορία που βλέπουμε στο video-clip.

Πρόκειται για ένα short movie γεμάτο περιπέτεια. Μια νύχτα πάθους και μια σκηνή εγκλήματος εναλλάσσονται  καθ' όλη τη διάρκεια.

Ένα μήνυμα στο τηλέφωνο θα τα αλλάξει όλα.

Ένταση, στιγμές έκρηξης και ο Δήμος Αναστασιάδης στον ρόλο του εκτελεστή.

Ποιος σκότωσε τελικά την αγάπη;

Στο σενάριό σας, ο έρωτας συνδέεται με τον θάνατο. Με την ιστορία αυτή ποιοι είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε;

Ο  «θάνατος» χρησιμοποιείται μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με τον θάνατο της αγάπης και του έρωτα.

Όπως λέει και η φράση που ανοίγει την ιστορία μας: «Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η μοναδική, νόμιζα πως ήμουν ο δυνατός, σκότωσα την αγάπη που είχα και όλα χάθηκαν».

Το μήνυμα είναι ένα, πως δεν φταίει κανείς για μια αγάπη που χάνεται παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός και οι πράξεις μας.

Ποια τα επόμενα σχέδιά σας;

Σχέδια πολλά, όνειρα ακόμα περισσότερα. Απλώς, μιας και σε αυτό τον χώρο τα πράγματα είναι ρευστά, καλό θα είναι να ανακοινώνονται μετά την προβολή τους.

Κρατάω και ζω τη στιγμή αυτή και πατώ με χαρά το πρώτο αυτό σκαλί.

Έφη Καστραντά

Video: 

Δήμος Αναστασιάδης - Φταις - Official Music Video


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.