Με άρωμα Αστέρα η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Άστρος (pics,vid)

Με άρωμα Αστέρα η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Άστρος (pics,vid)

Δεκέμβριος 08, 2019 - 11:07
0 σχόλια

Με χαμόγελα, κέφι, χαρά, αθλητισμό και Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Άστρους η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στην πρώτη ουσιαστικά χριστουγεννιάτικη γιορτή που έλαβε χώρα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ακούσει από την παιδική χορωδία χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να παρακολουθήσει τους νεαρούς αθλητές να αγωνίζονται. Η ευχάριστη έκπληξη της γιορτής ήταν η παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, των ποδοσφαιριστών  της ομάδας, Αντζουλά και Χριστόπουλου αλλά και της μασκότ της ομάδας!

Στην γιορτή βρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κατσής και Γιώργος Γαρδικιώτης , ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αρκαδίας κύριο Τσαγγούρης και φυσικά ο Πρόεδρος και διοργανωτής κύριος Γιάννης Δαλιάνης.

Για πλούσιο φωτορεπορτάζ μπείτε στο AstrosNews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.