Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 44ος Διαγωνισμός Παραδοσιακού Τραγουδιού Λαγκαδίων (pics,vid)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 44ος Διαγωνισμός Παραδοσιακού Τραγουδιού Λαγκαδίων (pics,vid)

Ιούλιος 30, 2017 - 09:58
2 σχόλια

Εξαιρετική επιτυχία είχε ο 44ος διαγωνισμός τραγουδιού στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων στις 29/07/2017. Άψογη οργάνωση με ρεκόρ συμμετοχών κυρίως από νεαρά άτομα που διαγωνίσθηκαν σε όργανα και τραγούδι. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας δια της ΔΗΚΕΓ. 

Η άρτια προπαρασκευή είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση του κοινού που παρακολούθησε το πρόγραμμα. 

Το χορευτικό της Τεγέας έδωσε μιά ευχάριστη ανάσα κατά την διάρκεια αναμονής των αποτελεσμάτων. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου συνέτεινε στη αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης.
Ο δήμαρχος Γορτυνίας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και απεύθυνε χαιρετισμό ο αντιπεριφερειάρχης κος Γιαννακούρας.

Μεταξύ του πλήθους κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι βουλευτές Αρκαδίας κκ.Παπαηλιού και Κωνσταντινόπουλος, κ.Ζενέτος δήμαρχος Ιλίου, δήμαρχοι άλλων πόλεων αντιδήμαρχοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το βίντεο επιμελήθηκε ο ανταποκριτής του ArcadiaPortal Νίκος Τρουπής και οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Βασίλη Κουτρουμάνου στο Facebook.

Video: 

ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 29/07/2017 ARCADIA PORTAL by trounikos


2 Σχόλια

Oταν βραβεύονται και βραβεύουν όλοι δεν πρόκειται για διαγωνισμό, ίσως πανηγύρι δημοσίων σχέσεων

Σώπα ! Και εμείς οι αγράμματοι νομίζαμε πως είναι εκδήλωση που συμμετείχαν ανώτεροι επιστήμονες εκλεκτοί καλλιτέχνες με σκοπό την διάσωση της παράδοσής μας. Να τιμήσουμε επίσης τον αείμνηστο Λαγκαδινό λογοτέχνη. Ευχαριστούμε που μας διαφώτισες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.