Με αλλαγές το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αρκαδία (video)

Με αλλαγές το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αρκαδία (video)

Ιούνιος 01, 2012 - 15:43
3 σχόλια

Με δύο αλλαγές στη λίστα των υποψηφίων τους κατέρχονται οι Οικολόγοι Πράσινοι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. Οι υποψήφιοι του κόμματος ανακοινώθηκαν το μεσημέρι σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Επικεφαλής της λίστας είναι ο ΔΣ και επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας Βασίλης Γιόκαρης και ακολουθούν ο πρόεδρος της πρώην κοινότητας Κοσμά Κυνουρίας Άγγελος Μπαμπαδήμας και η συνταξιούχος Ελένη Σαράντη, από το Λεωνίδιο, που ήταν υποψήφια και στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν οι δύο υποψήφιοι.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Γιόκαρης σημείωσε πως «η χώρα βρίσκεται σε απίστευτα δεινή οικονομική κατάσταση και θα πρέπει να κυβερνηθεί ώστε να δοθούν λύσεις στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί». Θα πρέπει να υπάρξει «ένας συνασπισμός πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων όσο πιο ευρύς γίνεται, αλλά ο άξονας της νέας Κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι κεντροδεξιός». Ανακοίνωσε πως οι Οικολόγοι Πράσινοι είτε μπουν είτε όχι στη Βουλή είναι ανοιχτοί σε μετεκλογικές συνεργασίες», ενώ διευκρίνισε πως «θέλουμε το ευρώ αλλά όχι με αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες».
Ο Άγγελος Μπαμπαδήμας εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να θέσει υποψηφιότητα σημείωσε πως αυτοί μεταξύ άλλων είναι: στους Οικολόγους δεν υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί αλλά ενεργοί πολίτες,  η αρχηγική δομή είναι οριζόντια και οι αποφάσεις λαμβάνονται με δημοκρατικό τρόπο και  τέλος  υπάρχει ξεκάθαρη αντιρατσιστική, αντιεθνικιστική, αντιμιλιταριστική αντιαπαγορευτική στόχευση.
Επεσήμανε ακόμα πως το «παλιό δεν αλλάζει και όλα είναι προαποφασισμένα για εμάς χωρίς εμάς και εκείνο που ζητούν την ψήφο μας θα έπρεπε αν είχαν λίγο τσίπα πάνω τους να μην το πράττουν».

Ελένη Τράκα

Video: 

youtube://v/SUaDv4_eegM


3 Σχόλια

ΕΛΕΟΣ με τους προπαγανδιστες των ΣΚΟΠΙΩΝ.......Διαβαστε & δειτε τι υποστηριζουν και ριχτε τους ΜΑΥΡΟ!!!! Που θα βγαλουν γλωσσα για "οτι υπεφερε ο λαος της Δ.Μακεδονιας απο Πελλοπονησιους γραφιαδες & Κρητικους χωροφυλακες"...@@@@....Εδω και δεκαετιες φωναζει ο Νικολαος Μαρτης και εχει γραψει βιβλιο "Η πλαστογραφηση της Ιστοριας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"....ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!!! ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ?? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ.....Ξερω θα μου γραψετε οτι ειμαι γραφικος, αλλα σε αυτη τη χωρα ειμαστε ολοι του "δε βαριεσαι, χαλαρα μωρα τι θα μας κανουν?? ή ελα τωρα με το εθνικιστη που θα μου πει εμενα απο ιστορια..." ΞΥΠΝΗΣΤΕ http://www.youtube.com/watch?v=9lJYhmKMSqU http://www.youtube.com/watch?v=4Td2Otp0Ugc http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26082&Itemid=131

Αγαπητέ μου προβοκάτορα, κρυφέ μου χρυσαυγίτη, το παραμύθι με τους προπαγανδιστές των σκοπίων σάπισε πλέον. Θα πρέπει να βρείτε ένα καινούργιο. Χιτλερίσκο της φακής, ξέρουμε πολύ καλά, οτι η σχέση σας με την φαντασία εξαντλείται να χτυπάτε γυναίκες και αδύναμους. Στα λαγούμια σας λοιπόν.