Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ο 3oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά (pics,vid)

Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ο 3oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά (pics,vid)

Ιούνιος 11, 2017 - 18:48
5 σχόλια

Με επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη απ’ ό,τι τις άλλες χρονιές διοργανώθηκε τοι πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου ο 3oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Ανω Δολιανά. Πάνω από 100 αθλητές συμμετείχαν στα δύο αγωνίσματα των 23 χλμ και των 5 χλμ, μέσα σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο, μέσα στο δάσος, και ίσως την «ωραιότερη διαδρομή ορεινού αγώνα», όπως μας είπαν πολλοί αθλητές που επισκέφθηκαν τα Ανω Δολιανά.

Για την διοργάνωση υπήρχαν μόνο τα καλύτερα λόγια, τόσο για τη σηματοδότηση, όσο και για τους δεκάδες εθελοντές που βρίσκονταν παντα δίπλα στους αθλητές, αποδεικνύοντας ότι οι δολινατίτες αγάπησαν αυτό τον αγώνα και κάνουν το κάτι παραπάνω για την επιτυχία του.

Διοργανωτής ο ΚΠΣ Δολιανά Κυνουρίας, με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και την τεχνική υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και σε συνεργασία τον Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολιανών και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.

Η περιοχή μας εκπροσωπήθηκε επαξίων τόσο με αρκετές συμμετοχές όσ και με δύο πρώτες νίκες στα 5.000 μ με τους Ι. Πασχάλη στους άνδρες και Μαριάννα Μαγκλή στις γυναίκες.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Βορειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς, ο π/σ κ. Γ. Μπακούρης, ο εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας κ. Γιαννακάκος και η πρόεδρος του ΚΠΕ Δολινών κυρία Σάγγα. Το παρών έδωαν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κ. Χρ. Βλάχος και ο πρόεδρος της τ.κ κ. Καζάς.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αποσπάσματα από τις απονομές καθώς και τι είπνα στην κάμερα του astrosews η πρόδρος του ΚΠΣ Δολιανών κυρία Ιωάννα Σάγγα και οι νικητές: Ειρήνη Σταματίου και Μαριάνα Μαγκλή (5.000 γυναικών), Ι. Πασχάλης (5.000 μ ανδρών), Φικλή (23 χλμ γυναικών) και Τσιρώνης (23 χλμ ανδρών).

Διαβάστε περισσότερα στο astrosnews.gr

Video: 

astrosnews_3ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ_11_6_17Β

astrosnews_3ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ_11_6_17Α


5 Σχόλια

Πράγματι σας αξίζουν συγχαρητήρια για την ωραία σας εκδήλωση που πραγματοποιείται μόνο μέσα σε αθλητικό πνεύμα,χωρίς γουρουνοκαταστ'άσεις και φανφάρες.Μπράβο σας.Ο κόσμος καταλαβαίνει....

Πολύ ελιά -ελιά ψωμάκια αγγουράκι α ντοματούλες, σαλάτα δεν γίνεται; ή είναι ακριβό το λάδι Δολιανών; Και του χρόνου με κανένα γλυκό της περιοχής, ότι έχει ο τόπος δίνει κ. δίνει κ.21.16 , και εις άλλα με υγεία............

Συγχαρητηρια στους διοργανωτες!!! Αξιοι!!! Καταπληκτικη διοργανωση μεχρι κ φυσιοθεραπευτη ειχαν προβλεψει για αποθεραπεια των δρομεων... πλουσιος μπουφες με πολλα τοπικα προιοντα...πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για αρκετες αλλες διοργανωσεις στην περιοχη!!

@Παπαιωαννου Γ. 22:10 Ο φυσιοθεραπευτής σε τί ακριβώς χρειαζόταν; Για την αποθεραπεία των ΚΑΠΗ που περπάτησαν; Γιατί μην μας πείτε ότι το 90% των συμμετεχόντων δεν ήταν...κάτι κουρασμένα παλικάρια! Γιατρός χρειαζόταν μανούλα, όχι φυσιοθεραπευτής. Μυρωδιάδες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.