Μαζικές παραιτήσεις μελών του ΚΙΝΑΛ

Μαζικές παραιτήσεις μελών του ΚΙΝΑΛ

Ιανουάριος 30, 2019 - 18:43
0 σχόλια

Την παραίτησή τους έχουν υποβάλει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» 108 μέλη του ΚΙΝΑΛ, λόγω δυσαρέσκειας για την ταύτιση του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι, το Κίνηµα Αλλαγής δεν κατάφερε να αποκτήσει σαφές προοδευτικό στίγµα και να πείσει ότι στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Νέα Δηµοκρατία.

Ενδεικτική είναι η επιστολή παραίτησης του αναπληρωτή γραµµατέα Ερευνας, Καινοτοµίας και Ψηφιακής Οικονοµίας, Λάµπρου Ρώσση, ο οποίος ανέφερε µεταξύ άλλων στην επιστολή του ότι «δεν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος το σφιχταγκάλιασµα µε τον Μητσοτάκη και τον νεοφιλελευθερισµό. Δεν γίνεται να ανεχθεί ακόµη και τις ίδιες ανακοινώσεις µε τη ΝΔ. ∆εν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος τα καλά λόγια του Αδωνη και των ακροδεξιών της ΝΔ. Το εγχείρηµα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε γιατί ταυτίστηκε µε τον δεξιό κατήφορο».

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.