Μαζί Τατούλης και Λυκουρέντζος για την Πελοπόννησο

Μαζί Τατούλης και Λυκουρέντζος για την Πελοπόννησο

Ιούνιος 18, 2013 - 00:06
6 σχόλια

Πριν λίγες μέρες θεμελιώθηκε – έστω και μετά από πολλά χρόνια καθυστέρησης- η ψυχιατρική πτέρυγα στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης.

Μία θεμελίωση που σηματοδοτεί την έναρξη κατασκευής ενός έργου ιδιαίτερα σημαντικού, αφού εξασφαλίζει την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους ψυχικά ασθενείς σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από το Ψυχιατρείο, που σίγουρα, αποτελεί στίγμα  για τον ασθενή και τους οικείους του. Είναι δίχως άλλο κομμάτι μιας σημαντικής μεταρρύθμισης.

Η έναρξη κατασκευής του έργου οφείλεται εν πολλοίς στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που  φρόντισε ιδιαίτερα επισταμένα με τους συνεργάτες του και τη διαχειριστική αρχή, να μην αφήσει το έργο να χαθεί και τελικά με πολλούς κόπους και ιδιαίτερη αποφασιστικότητα κατάφερε να το εντάξει στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Η ιδιαίτερη συμβολή του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη τονίστηκε μετ' επιτάσεως από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο στη διάρκεια της θεμελίωσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στον τομέα της υγείας καταγράφονται και άλλες παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας, αφού πολλά έργα «ξεμπλόκαραν» και ήδη υλοποιούνται σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου ενώ προγραμματίζονται και άλλα, ώστε, όσο το επιτρέπουν οι δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, να βελτιωθεί το σύνολο των υποδομών και να υπάρχει καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.
Άλλωστε πολλοί στον χώρο της πολιτικής λένε ότι σημασία δεν έχει τις περισσότερες φορές ποιος ξεκινά ένα έργο αλλά ποιος βοηθά να «ξεκολλήσει» και να ολοκληρωθεί…

Και στη χώρα μας και δη στην περιοχή μας ένας μεγάλος αριθμός έργων δυστυχώς παρά το ότι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στην πορεία δεν υλοποιήθηκαν.. Το έργο του Ψυχιατρικού τομέα ανήκει σε αυτά τα έργα, ως προς το πρώτο σκέλος, αφού πλέον με τη συμβολή του ιδιαίτερα ευαίσθητου σε τέτοια θέματα λόγω επαγγέλματος περιφερειάρχη, ανήκει στα έργα που αναμένουμε να ολοκληρωθούν και παραδοθούν προς χρήση.

Casper

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Η αλήθεια είναι πως τα έργα του Υπουργείου Υγείας, τα έργα δηλαδή του Λυκουρέντζου, του μοναδικού πολιτικού που αφήνει απτό έργο διαχρονικά, είναι τα έργα εκείνα που με την τυπική υπογραφή Τατούλη αύξησαν την απορρόφηση του ΕΣΠΑ για τον ουραγό στο είδος Περιφερειάρχη! Casper σε πάω γιατί βλέπεις .......... φαντάσματα!!!

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ??????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟ ??? ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΑ "ΓΕΝΕΙΑ" ????? ΕΛΕΟΣ !!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ... ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ - ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ...!!!

<p>Casper πές μας ***** ο Τατούλης...Δεν εξηγoύνται αλλιώς αυτά που γράφεις!!!Σε προηγούμενα σου άρθρα πως δεν μας έγραψες ότι θα κατέβει και ο Ομπάμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια απο τον &lt;&lt;ανίκητο&gt;&gt; Πέτρο...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ!!!!!</p>

<p>Casper απορώ πόσο κουτός μπορεί να είσαι εκτός και αν τα λές αυτά γιατί έχεις *******!!!<br /> Το αν ο Τατούλης έκανε έργο αυτό είναι ολοφάνερο και το μόνο έργο που έκανε είναι ταξίδια στο εξωτερικό**** είχε προβλήματα με τα σκουπίδια....***********</p>

<p>Διαγράφηκαν υβριστικά σχόλια.</p> <p>- Όταν "στολίζετε" κάποιον με κοσμιτικά επίθετα δεν μπορεί να δημοσιευθεί το σχόλιο.<br /> - Το όνομα σας δεν έχει επαληθευτεί.<br /> - Αν έχετε στοιχεία για τις καταγγελίες που κάνετε, μπορείτε να τα πάτε στον εισαγγελέα για τις γνωστές διαδικασίες.</p> <p>με εκτίμηση,&nbsp;</p> <p><strong>ArcadiaPortal.gr</strong></p>

Ο Πετράν ενδιαφέρεται για το Ψυχιατρείο γιατί σε λίγο μάλλον θα το επισκεφτεί σαν ασθενής με τόσες τρέλες που μας λέει και στο τέλος θα μας τρελάνει και εμάς.