Μαζί και τη νέα χρονια Ερμής Μελιγούς - Δ. Πολυμενάκος

Μαζί και τη νέα χρονια Ερμής Μελιγούς - Δ. Πολυμενάκος

Αύγουστος 28, 2014 - 09:06
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ με την παραμονή στην ομάδα του Δημήτρη Πολυμενάκου, ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Αρκαδίας. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ ήταν διακαής πόθος για πολλές ομάδες της περιοχής -και όχι μόνο.

Ήταν ευρύτερα γνωστό άλλωστε πως στα γραφεία του ΕΡΜΗ είχαν φτάσει πολλές προτάσεις για μεταγραφή αλλά όλες απορρίφτηκαν από την διοίκηση δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ποσό πολύ ήθελαν να τον κρατήσουν.
Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια βαδίζοντας μαζί στην νέα αρχή με σκοπό την επάνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Ο Δ. Πολυμενάκος δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένει στέλεχος του ΕΡΜΗ και ευχαριστεί τον σύλλογο για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν και θα κάνει ότι καλύτερο ώστε να τους δικαιώσει. Επίσης όπως μας αναφέρθηκε από άτομο της διοίκησης ο Δ. Πολυμενάκος ορίστηκε και ένας εκ των αρχηγών του φετινού Ερμή δείχνοντας έτσι την αμέριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό της ομάδας στο πρόσωπο του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.